Yeni teknoloji

Microsoft'un yeni fare teknolojisiyle tanışmaya hazır mısınız? BlueTrack teknolojisi ile Mini Mouse bir devrim yaratıyor.

CHIP Online Notu 85
  • Her zeminde çalışıyor
  • Kolay taşınabilirlik
  • Yüksek dpi

Microsoft'un yeni fare teknolojisiyle tanışmaya hazır mısınız? Microsoft tarafından yapılan araştırma sonucu dizüstü fare sahiplerinin, farelerini yalnızca masalarında değil mutfakta, ahşap bahçe masasında ya da halı üzerinde kullandıkları görülmüş. Araştırmalarını bu konu üzerine yönlendiren Microsoft ise yeni bir teknoloji geliştirmiş. Optik farenin geniş alan algılama özelliği ve lazerin hızını bir araya getiren bu teknoloji sayesinde, renksiz cam haricinde her yüzeyde rahatlıkla çalışan bir fare ortaya çıkmış. Tabii ki bu teknoloji için yeni bir logo da üretilmiş. Testlerimizde fareyi önerildiği gibi ahşap, granit ve halı üzerinde kullandık. Üstüne üstlük çeşitli cam zeminler ve tekstil ürünleri üzerinde de test ettik. Her zeminde de yüzde yüz verim aldık. Bu şaşırtıcı sonuç aslında teknolojinin ne kadar iyi çalıştığının da en iyi kanıtı. Ele oldukça iyi oturan fareyi taşıması son derece kolay. Ürünün bluetooth alıcısını da altına iliştirerek çantanıza atıveriyorsunuz. Hafifliği ve ergonomisiyle de ön plana çıkan Microsoft Explorer Mini Mouse, kullandığı teknoloji ile fa-rede yeni bir devrin de habercisi olma özelliğini taşıyor.

Özetle

Her zeminde çalışan, yanınızda kolayca taşıyabileceğiniz ergonomik bir fare arıyorsanız bu ürünü kesinlikle kaçırmamalısınız.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli Microsoft Explorer Mini Mouse
Ürün Markası Microsoft
CHIP Online Notu
85
Arabirim Bluetooth
Teknoloji BlueTrack
Tuş sayısı 4
Çalışma mesafesi 1,5 metreye kadar
Kaydırma tekeri Var
Diğer Tilt Tekerlek Teknolojisi (Dört yöne kaydırma yapılabilir)
Okuyucu Yorumları