Windows XP Plus!

İşletim sistemi Windows’un her yeni sürümünün piyasaya sürülmesinin ardından Microsoft, içinde ev kullanıcıları için eklentiler bulunan bir Plus paketini de kullanıcılara sunuyor. Ancak Windows XP için hazırlanmış Plus, bu sefer tam anlamıyla eskilerin gölgesinde kalmış.

Microsoft Plus! For Windows XP İnceleme
CHIP Online Notu 70

Çünkü daha önceki sürümlerde bulunan oyunlar, virus tarama programları gibi yararlı araçlar veçok çeşitli temanın aksine Microsoft Plus! for XP’de birkaç ufak eklenti, az sayıda masaüstü teması ve ekran koruyucu geliyor. Ayrıca bu pakette yer alan oyunların ve ses araçlarının da zaten işletim sistemi ile birlikte gelmesi gerekirdi. Aslında benzer araçların web üzerinde tamamen ücretsiz bulunması da mümkün. Dolayısıyla bu ürüne vereceğiniz 40 dolar ile XP’nize anti virüs yazılım gibi bir başka yardımcı araç alabilirsiniz.Plus! sabitdiskinize hiçbir sorun çıkarmadan yükleniyor. Ayrıca sadece Başlat menüsü altına eklenmek yerine işletim sistemi yapısına da kendini yerleştiriyor. Başlat menüsü altındaki şık arabirim ise Plus! eklentilerini ve diğer tüm aksesuarlarını tek bir pencere altından kontrol imkanı sunuyor. Buradan her işlemin uygulanması mümkün oluyor.

Özetle

İnternet üzerinde benzerlerine ücretsiz sahip olabilecekken bu pakete para ödemek çok da cazip değil. Ancak netten toplama ile uğraşmak yerine hazır bir paket arıyorsanız değerlendirebilirsiniz.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli Microsoft Plus! For Windows XP
Ürün Markası Microsoft
CHIP Online Notu
70
Okuyucu Yorumları