Büyük boyutlu

Yalnızca size yolunuzu bulmanızda yardımcı olmayan, bunun yanı sıra minik bir çoklu medya oynatıcı görevi gören çok işlevli bir ürün.

Mio C725 İnceleme
CHIP Online Notu 68
  • Yüksek çekim gücü
  • Kaliteli LCD ekran
  • Genişletilebilir bellek

Mio'nun C725 modeli bir GPS'ten öte daha çok aracınızın içerisindeki bir eğlence merkezi gibi düşünülmüş. Ürünün bir GPS'te ihtiyaç duyacağınız taşınabilirlikten uzak boyutu zaten bunun en açık kanıtı. GPS açıldığında karşınıza çıkan menüden ürünün yön bulma özelliğinin yanı sıra fotoğraf gösterme, müzik çalma ve video oynatma seçeneklerini de görebiliyorsunuz. Ayrıca ürünün üzerindeki AV girişi sayesinde bir dış kaynaktan da görüntü ve ses aktarabilirsiniz. 2GB'lık dâhili belleği size yeterli gelmezse SD/MMC kart girişi ile arttırabilmeniz mümkün. Ürünün ekranı oldukça büyük olduğundan ürünle film izlemek çok kolay ve keyifli. Ayrıca ürünün arkasında 2 adet dâhili hoparlör de bulunmakta. Dokunmatik ekranı olan ürünün tek sorunu yönetirken ve haritada gezinirken biraz fazlaca baskı istemesi. Hafif bir dokunuş yerine ekrana biraz daha yüklenmeniz gerekiyor. Bir süre kullandıktan sonra buna alışabiliyorsunuz.Üzerinde bulunan 20 kanallı SiRF Star III alıcısı sayesinde kuvvetli bir çekim gücüne sahip olan Mio C725, içerisindeki ayrıntılı Avrupa haritası ile yolunuzu kolayca bulmanıza yardımcı oluyor.

Özetle

Yalnızca size yolunuzu bulmanızda yardımcı olmayan, bunun yanı sıra minik bir çoklu medya oynatıcı görevi gören çok işlevli bir ürün.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli Mio C725
Ürün Markası Mio
CHIP Online Notu
68
İşlemci Samsung 2443-400Mhz
Ekran Ekran: 7 inç
Arabirim Mini USB, SD/MMC kart
Pil ömrü 2 saat
Boyutlar ve ağırlık 123 x 182 x 23 mm, 380 g
Diğer Oto sabitleme sehpası
Okuyucu Yorumları