MiPow Maca Air & iDock: Şarjınız bitmesin

iPhone için üretilmiş bu pilli kılıf ve istasyon ile telefonunuzu daha uzun süre kullanabileceksiniz.

MiPow Maca Air & iDock İnceleme
CHIP Online Notu 85

Radar Bilişim tarafından Test Merkezi'mize gönderilen MiPow'un Maca Air ve iDock ürünleri, iPhone 4 sahiplerine hitap eden ve birbirini tamamlayan bir şarj kiti.

Maca Air, 1200mAh'lik bir pil ve iPhone 4'ü bir kılıf gibi kaplayarak telefona hem fazladan pil ömrü katıyor hem de telefonu dış etkenlere karşı koruyor. Apple sertifikalı olan ürün dünyanın en ince pilli iPhone 4 kılıfı unvanını da elinde bulunduruyor.

Ürün ile birlikte iPhone 4'e fazladan 180 saat bekleme, 3G'de 3, 2G'de 6 saat konuşma, 20 saat müzik dinleme ve 5 saat de video oynatma süresi kazandırabiliyorsunuz. Tasarımıyla da dikkat çeken Maca Air, kenar panellerinin şeffaf olması sayesinde iPhone 4'ün metalik dış tasarımını kapatmadan telefonu koruyor. Maca Air'i iPhone 4'e taktınız, peki şimdi cihazı nasıl şarj edeceksiniz? İşte burada firmanın bir diğer ürünü olan iDock'u veya doğrudan ürünle birlikte gelen USB kablosunu kullanabilirsiniz.

USB kablosunu kullanmak için tek yapmanız gereken kabloyu iPhone'un şarj aletine takmak. Daha sona Micro USB portunu da Maca Air'e takarak şarj işlemini başlatabiliyorsunuz. Maca Air'i kullanmak istemediğiniz zamanlarda kapatmak veya acil durumlar için kullanmak da mümkün. Bunun için ürünün arkasında bir açma kapma tuşu yer alıyor.

iDock'tan bahsedecek olursak bu cihaz da bir iskele görevi görüyor. Maca Air takılı iPhone 4'ü buraya oturtarak isterseniz PC ile senkronizasyon yapabiliyor, isterseniz de cihazı şarj edebiliyorsunuz. Yine iskele üzerinde telefonunuzu daha kolay bir biçimde kullanmanız da mümkün.

Özetle

iPhone 4'ünüzden sonuna kadar yararlanmanızı mümkün kılan bu ikili, telefonunuzu hem koruyor hem de cihazın pil ömrünü uzatıyor.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli MiPow Maca Air & iDock
Ürün Markası 3COM
CHIP Online Notu
85
Bekleme süresi: 180 s
Konuçma süresi 3 s (3G) / 6 s (2G)
İnternet erişimi 3 s (3G) / 5 s Wi-Fi
Müzik çalma 20 s
Video oynatma 5 s
Arabirim Micro USB
Okuyucu Yorumları