Moto 360: Android Wear'lı akıllı saat testte!

4 ay önce piyasaya sürülse de halen ülkemize gelemeyen Moto 360, nihayet test merkezimize konuk oldu

Moto 360 İnceleme
CHIP Online Notu 70
  • Stil sahibi tasarım
  • Malzeme kalitesi
  • Kablosuz şarj
  • Pil ömrü vasat

Giyilebilir teknolojiler pek çok alanda karşımıza çıkıyor. Fakat bunun en bilinen ve en meşhur örneklerini akıllı saat ve akıllı bileklikler oluşturuyor. Bir de akıllı gözlükler var elbette, fakat onlar fiyatları ve henüz daha çok prototip olarak karşımıza çıkmalarından dolayı son kullanıcıya pek ulaşabilmiş değiller.

Akıllı saat pazarında büyük bir rekabet var. Özellikle çok yakında Apple'ın Spring Forward etkinliğinde tekrar sahne alması beklenen Apple Watch, bu kez tüm detaylarıyla karşımıza çıkacak. Apple Watch'la birlikte pazar iyice kızışacak gibi.

Bugün elimizdeki modelse, Motorola'nın Moto 360 isimli akıllı saati. Şimdi Moto 360'a yakından bakalım. Bakalım saat bize neler sunuyor?

Özetle

Kısacası Moto 360, hatırı sayılır bir süre önce piyasaya sürülen, Android Wear'lı ilk yuvarlak saatlerden biri ve özellikleri, şu an için biraz geri kalmış durumda. Ama bir akıllı saatten çok fazla şey beklemiyorsanız, Moto 360, özellikle şık görünümü ve yüksek malzeme kalitesi ile halen işinizi görecek, iyi bir ürün.

Kimler Almalı

Bir akıllı saatten çok fazla şey beklemiyorsanız, Moto 360, özellikle şık görünümü ve yüksek malzeme kalitesi ile halen işinizi görecek, iyi bir ürün.

Alternatifleri

Moto 360'a alternatif olarak Samsung Gear S'i tercih edebilirsiniz veya Apple'ın akıllı saatini bekleyebilirsiniz.

Teknik Özellikler
Ürün Modeli Moto 360
Ürün Markası Motorola
CHIP Online Notu
70
İşletim Sistemi Android Wear
Ekran 1.56 inç LCD
Çözünürlük 320x290 piksel
Pil Kapasitesi 320 mAh
Bağlantılar BT4.0
Suya Dayanıklılık Var
Ağırlık 49 gr / 104 gr / 124 gr
Okuyucu Yorumları