Grafik ve TV kartı bir arada

MSI Personal Cinema, nVidia’nın Geforce FX 5200 grafik işlemcisine sahip olan ve buna ek olarak üzerinde bir TV tuner bulunduran bir kart.

MSI PERSONAL CINEMA GEFORCEFX5200 İnceleme
CHIP Online Notu 74

MSI, sonunda ATI’ın All-in Wonder serisine özenmiş olmalı ki, kullanıcıların karşısına bu tür bir kart ile çıkıyor. Bunda da başarılı olduğu söylenebilir, çünkü USB arabirimden bağlanan bir radyo frekans alıcısı ile uzaktan kumanda edilen bu kart, birçok işlevi yerine getirmesini sağlayan çeşitli bağlantıların bulunduğu bir AV kutusu da içeriyor. Bu sayede MSI Personal Cinema FX5200 ile TV fonksiyonlarına sahip olup istediğiniz yayını kaydedebiliyorsunuz. Buna ek olarak DirectX 9.0 desteği ile en son çıkan oyunlar da rahatlıkla oynanabiliyor ve ekran kartı çok sayıda giriş çıkışa ve birçok multimedya özelliğine rağmen performansından bir şey kaybettirmiyor. Nedeni, MSI’ın bu üründe 64 ve 128 bit olarak bulunabilen FX5200’lerden 128 bit bellek arabirimlisini tercih etmiş olması.

Özetle

Zengin yazılımlarla desteklenen MSI Personal Cinema GeforceFX 5200 multimedya meraklılarının göz ardı etmemesi gereken ürünlerin başında.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli MSI PERSONAL CINEMA GEFORCEFX5200
Ürün Markası MSI
CHIP Online Notu
74
Okuyucu Yorumları