Deri kaplı

Hem görüntüsünden hem de performansından memnun kalacağınız son derece şık bir dizüstü bilgisayar.

CHIP Online Notu 68
  • Şık ve dayanıklı tasarım
  • Yüksek performans
  • 7.1 ses desteği

Kullandığımız donanımlar yalnızca elektronik aygıtlar değiller. Aynı zamanda bizim için birer saygınlık göstergesidir. Bunun farkında olan MSI, Test Merkezimize Prestij Collection serisi altındaki PX600 ürününü gönderdi.Ürünün üstü el yapımı deri kaplaması ile son derece şık görünüyor. Aslına bakarsanız bu ürün donanım özellikleri bakımından MSI'ın oyuncular için tasarladığı GX620 modelinin tüm avantajlarına sahip. Yalnızca ekran kartı Ge- Force 9600M GT değil o kadar. Fakat bu fark ürünün gerek ofis uygulamalarında gerekse oyunlarda iyi bir performans göstermesine engel teşkil etmiyor.

Ürünün üzerinde bir adet D-SUB ve HDMI çıkışları bulunuyor.
2 adet USB yuvası, bir adet ESATA girişi ve DVD yazıcısının yanı sıra bir adet 2Mp'lik web kamerası da var. Ürünün üzerinde bulunan Eco tuşu sayesinde bilgisayarınızın daha ekonomik güç tüketim moduna geçmesini sağlayabiliyorsunuz. Ayrıca dokunmatik kısayol tuşlarıyla medya oynatıcınızı kolayca yönetebilirsiniz.

6 hücreli pille satılan ürün bu sayede uzun bir kullanım süresi vaat ediyor. Nümerik klavyesi de bulunan ürünle beraber deri bir taşıma çantası ve 4GB'lık bir USB bellek hediye ediliyor.

Sonuç : Hem görüntüsünden hem de performansından memnun kalacağınız son derece şık bir dizüstü bilgisayar.

Teknik Özellikler
Ürün Modeli MSI PX600
Ürün Markası MSI
CHIP Online Notu
68
İşlemci Intel Mobile Core2 Duo P8600 2.40 GHz
RAM 4096 DDR2
Sabit Disk 220 GB
Ekran 15,4" GeForce 9300M GS, 256 MB
Boyut 360 x 295 x 37,5 mm
Ağırlık 2,773 kg (pil dâhil)
Okuyucu Yorumları