Çok fonksiyonlu kamera

Mustek'in çok fonksiyonlu dijital kamerası MDC 3000, 2.1 megapiksellik SONY CCD'ye sahip olmasına rağmen COACH (Camera On A Chip) teknolojisini kullanarak maksimum 2048x1536 çözünürlüğe, 3.1 megapiksel değerine çıkabiliyor.

Mustek MDC 3000 İnceleme
CHIP Online Notu 74

Bir dijital kameradan beklenen tüm standart özelliklere sahip olan MDC 3000 ile, çektiğiniz fotoğrafları 1.822 renkli LCD ekranından kontrol edebilir, USB üzerinden canlı video için saniyede 25 karelik görüntü alabilir ve saniyede 20 kareden oluşan 30 saniyelik video klip kaydedebilirsiniz. Bilgisayarla USB üzerinden haberleşen kamera, ayrıca video-out bağlantınoktasına sahip ve Digital Print Order Format (DPOF) desteği sayesinde seçilen resimlerin DPOF uyumlu cihazlardan yazdırılmasını mümkün kılıyor. Sahip olduğu güçlü flaşı ve otomatik odaklı lensi ise, elde edilen resim kalitesini arttırıyor ve cihazın kullanımını kolaylaştırıyor.

Özetle

Mustek MDC 3000, dijital fotoğraf konusunda iyiye düşük fiyatlarla sahip olmak isteyenlerin beklentilerini karşılayabilecek bir dijital kamera.

Teknik Özellikler
Ürün Modeli Mustek MDC 3000
Ürün Markası Mustek
CHIP Online Notu
74
Okuyucu Yorumları