Taşınabilir kombo sürücü

nuTech’in Combi Slim adlı yeni ürünü hem yazma hem okuma işlemini bir arada yapabiliyor, yani kombo kategorisinde bir sürücü.USB 2.0 desteği ve 2MB ön belleği sayesinde dahili sürücüler kadar hızlı çalışabiliyor. 8X hızlı DVD okuyan ürün, 24X hızla CD yazabiliyor.

nuTech Combi Slim İnceleme
CHIP Online Notu 74

Standart masaüstü PC’lere takılabilen depolama araçlarının sayısı dört ile sınırlıdır. Kombo sürücülerin çıkışına kadar CD sürücü, CD yazıcı, DVD sürücü ve DVD yazıcı gibi dört farklı tipteki optik sürücüden hangilerinin kullanılacağını önceden belirlemeniz ve bütçenizi buna göre hazırlamanız gerekiyordu. Bu işlemlerden okuma ve yazmayı aynı anda yapabilen kombo sürücüler seçim konusuna çözüm getirdi. Teknolojinin bir sonraki durağı ise taşınabilir sürücüler ve yazıcılar oldu. USB ile sisteme takılan bu sürücüler ek bir sürücü olarak kullanılabilmelerinin yanında, Plug&Play destekleyen yapıları ile sistem açıkken de takılıp çıkartılabiliyorlar. nuTech’in Combi Slim adlı yeni ürünü hem yazma hem okuma işlemini bir arada yapabiliyor, yani kombo kategorisinde bir sürücü.USB 2.0 desteği ve 2MB ön belleği sayesinde dahili sürücüler kadar hızlı çalışabiliyor.8X hızlı DVD okuyan ürün, 24X hızla CD yazabiliyor.

Özetle

Şık görünümünün yanı sıra teknik özellikleri ile de başarılı. Ancak yanınızda taşırken adaptör ve yazılım CD’sini de unutmamanız gerekiyor.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli nuTech Combi Slim
Ürün Markası Nutech
CHIP Online Notu
74
Okuyucu Yorumları