Kesenize uygun

İlk bakışta beyaz iPod benzeri tasarımıyla dikkat çekiyor

Oblio Music Plus X İnceleme
CHIP Online Notu 51

Küçük boyutlarına karşın video oynatabilen MP4 çalarlardan biri olan Oblio Music Plus X, ilk bakışta beyaz iPod benzeri tasarımıyla dikkat çekiyor. 4 GB hafızası olan ürüne, USB 2.0 arabirimi üzerinden içerik atabiliyorsunuz. Video ve ses dosyalarının yanında ürün fotoğraf ve kitapları da destekliyor. Ufak boyutlu birçok üründe eksik olan ses kayıt özelliği de Oblio'da mevcut. USB arabiriminden bağladığımız Oblio, herhangi bir sürücü kurulumu gerektirmeden doğrudan depolama birimi olarak "Bilgisayar"ınızda beliriyor. Windows 7 aygıt yöneticisinde depolama birimi olarak görünen ürünün, Windows Media Player kullanılarak senkronize edilebilmesi ise beğenimiz kazandı. 7 farklı ekolayzır'ı ile ses konusunda tatminkâr bir performans sunan ürün, video konusunda boyutları ve 160x128 çözünürlüğü dolayısıyla bekleneni veremese de asıl amacı müzik çalmak olduğu için bunun pek önemi olmayacaktır. 7 saat pil ömrü ise bazı kullanıcıları tatmin etmeyebilir.

Özetle

Uygun fiyata, özellikleriyle sevdiklerinizi sevindirecek bir MP4 çalar arıyorsanız, Oblio Music Plus X'i tercih edebilirsiniz.

Alternatifleri

Ağustos ayında incelemiş olduğumuz Philips'in GoGear Vibe modeli daha pahalı, fakat 25 saat kesintisiz müzik keyfi sunuyor.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli Oblio Music Plus X
Ürün Markası Oblio
CHIP Online Notu
51
Ekran 1.5" 160x128 LCD
Kapasite 4 GB
Arabirim USB 2.0
Pil süresi 7 saat
Ekolayzır 7 adet
Ağırlık 21 g
Okuyucu Yorumları