Yüksek çözünürlük, düşük fiyat

Dijital fotoğraf makineleri artık eskisi gibi yüksek fiyatlarla satılmıyor, üstelik oldukça da modern teknolojilerle karşımıza çıkıyorlar. Orite VQ 3240 işte bu tür fotoğraf makinelerinden biri.

Orite VQ 3240 İnceleme
CHIP Online Notu 67

5. 0 megapiksel çözünürlüğe sahip Orite VQ 3240, resim çekmenin yanı sıra hareketli görüntü ve ses kaydı yapabiliyor ve aynı zamanda bir web kamerası olarak kullanılabilmesiylede ilgi çekiyor.Üz erinde, çekimler için 16 MB dahili hafıza yer alıyor.B ununla yetinmeyen kullanıcılar SD bellek yuvası sayesinde depolama kapasitesini yükseltebilirler.B u sayede rahatlıkla 2.560x1.920 boyutunda, yüksek çözünürlükte resimler çekebilirsiniz.Ayrıca TV çıkışıyla televizyona, USB çıkışıyla bilgisayara bağlayabilir ya da üzerinde bulunan 1,5 TFT LCD ekran sayesinde çekilen fotoğrafları ve görüntüleri işleyebilirsiniz.4 adet AAA pille çalışan Orite VQ 3240'ın ergonomisinin pek başarılı olmadığını söylemeliyiz.

Özetle

Orite VQ 3240, 5 Megapiksel çözünürlüğüne rağmen profesyonel kullanıcılardan çok orta seviye kullanıcılara hitap ediyor.

Teknik Özellikler
Ürün Modeli Orite VQ 3240
Ürün Markası Orite
CHIP Online Notu
67
Okuyucu Yorumları