Rahatlık ve uygun fiyat

Ses sisteminiz alabildiğine kaliteli olsa da eğer hoparlör ya da kulaklığınız kaliteli değilse, tatmin edici bir ses elde etmeniz imkânsızdır.

Panasonic RP-DJ100 İnceleme
CHIP Online Notu 78

Mobil durumda müzik dinlerken pek çok kullanıcı kulağın içine giren kulaklıkları tercih etse de, ses kalitesinden ödün vermek istemeyen kullanıcılar daha büyük olan ve kafanın üstüne yerleştirilen kulaklıları daha cazip buluyor. Her iki kulaklık tipinin de kendine göre avantaj ve dezavantajları bulunmakta. Test merkezimize gelen Panasonic RP-DJ100 kasnaklı tip bir kulaklık. Genel yapısına ve 2 metrelik kablosuna bakarak bu ürünün yarı profesyonel kullanıcılara hitap ettiğini söyleyebiliriz. Kulaklara denk gelen kısımlardaki ses izolasyonu oldukça başarılı. Ayrıca katlanabilir olması, taşıma kolaylığı sağlıyor. Ses kalitesi açısından baktığımızda, bu tipteki kulaklıklarda olduğu gibi bas frekansların ağırlıkta olduğunu söylemek mümkün.

Özetle

Genel olarak tatminkâr bir ses kalitesi sunan ürün, uygun fiyatıyla dikkat çekerken özellikle derin bas frekansları duymaktan zevk alan kullanıcılar için tam bir cevher.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli Panasonic RP-DJ100
Ürün Markası Panasonic
CHIP Online Notu
78
Okuyucu Yorumları