Panasonic TX-32A400'ü inceledik.

Dizi, film ve müziğin keyfini çıkarmayı sevenler için Panasonic TX-32A400'ü inceledik.

Panasonic TX-32A400 İnceleme
CHIP Online Notu 73
  • Temiz görüntü
  • Kontrast desteği
  • Şık ve ince tasarım
  • Hızlı arayüz
  • USB dosya desteği
  • HD Ready
  • Zayıf hoparlörler

Panasonic, ses ve görüntü teknolojileriyle birçok televizyon modeli ile başarı kaydederken bu modellerinden biri daha, test merkezimize konuk oldu. Televizyonlar artık hayatımızın merkezinde ve akıllı fonksiyonlarını bir kenara bırakacak olursak, gün içinde birçok film, dizi izliyoruz. Bu kez Panasonic, kullanıcıları sadece dizi ve filmler ile sınırlı tutmuyor; bu modelinde telefonunuzu televizyona bağlama özelliği de sunuyor. Peki, bakalım Panasonic TX-32A400 bize başka neler sunuyor?

Yakından bakalım

Panasonic TX-32A400, iyi bir görüntü ve ses kalitesi sunuyor. Temiz ve canlı görüntüler sağlayan televizyon, 32 inç boyutunda bir ekranın sahibi. Öte yandan bu ekranıyla 1366x768, yani HD kalitede görüntüyü destekliyor. Hızlıca tasarımına da göz atacak olursak, televizyonun 7.5 mm kalınlığında gayet ince bir çerçeveye sahip olduğunu da söyleyebiliriz. Pek çok kullanıcıyı memnun edecek türden hızlı bir kullanıcı arayüzüne de sahip olan televizyon, USB dosya desteği de sunuyor. Böylece telefonunuzu televizyona bağlayabilir ve içerikleri büyük ekranda görüntüleyebilirsiniz.

Panasonic TX-32A400, aynı zamanda üzerinde Ethernet yuvası bulundurmasıyla da dikkat çekiyor. Fakat, yazılım güncellemeleri konusunda biraz yetersiz kalıyor diyebiliriz.

Tasarım ve özellikler

Panasonic TX-32A400'ün tasarımına yakından bakalım. Üst ve yanlarda 7.5 mm, alt kısmı ise 14 mm'lik ince çerçeveye sahip olan televizyon, parlak piyano siyahı rengiyle gayet şık bir tasarıma sahip. Böylece televizyonu özellikle tasarımıyla beğendiğimizi söyleyelim. Sağ ve sol olmak iki yana konumlandırılan hoparlörleri de üzerinde bulunduran televizyon, yine şık bir standın üzerinde duruyor.

Televizyonun sol tarafında USB ve arka tarafta daha pek çok bağlantı görüyoruz. Bunlar arasında iki HDMI bağlantısı bulunuyor. Yine Scart, RF yuvası, Ethernet portu, çeşitli ses bağlantıları da yine bu bölümde karşımıza çıkıyor.

Gelelim Panasonic TX-32A400'ün performansına. Hızlı kullanıcı ara yüzüyle performans ve kalite açısında beğendiğimiz Panasonic TX-32A400, kontrast ve canlı görüntüleriyle bizden iyi puan aldı. Her ne kadar HD çözünürlük sunsa da, görüntüyü gayet iyi şekilde kotarabilen televizyon, özellikle USB dosya desteği ve MKV de dahil olmak üzere pek çok dosya formatına destek vermesiyle dikkat çekiyor.

Televizyonun hoparlörlerini ise pek beğendiğimizi söyleyemeyiz. 5 watt'lık iki hoparlörün sahibi olan televizyon, çok iyi bir ses kalitesi sunmuyor.

Özetle

Görüntü kalitesiyle bizde iyi bir izlenim bırakan Panasonic TX-32A400, her ne kadar HD-Ready çözünürlük sunuyor olsa da, sizi hayal kırıklığına uğratmayacak bir televizyon. Eğer 32 inç boyutunda bir televizyon arıyorsanız, dikkatinizi çekebilecek olan Panasonic'in bu modeli, dizi, film ve videolarınızı USB üzerinden de izleyebileceğiniz bir platform.

Kimler Almalı

32 inç boyutunda HD çözünürlükte televizyon arayanlar tarafından ilgi çekici bulunabilecek olan Panasonic TX-32A400, dosya formatlarına tam destek vermesiyle film arşivine hayat vermek isteyenleri memnun edebilir.

Alternatifleri

Panasonic TX-32A400'a alternatif olarak yine benzer bir model olan Toshiba 32DL933B'yi de inceleyebilirsiniz.

Teknik Özellikler
Ürün Modeli Panasonic TX-32A400
Ürün Markası Panasonic
CHIP Online Notu
73
Panel LED
Boyut 32 inç
Çözünürlük 1366x768
Hoparlör 2 x 5W
Bağlantılar HDMI (2 adet), Scart, Ethernet
Boyutlar 727 x 464 x 194 mm
Ağırlık 6 kg.
Okuyucu Yorumları