Her koşula dayanabiliyor

pcAnywhere'in yeni uzaktan yönetim aracı artık yardım masası sorunlarına ve sunucu bakım ihtiyaçlarına hizmet verebilecek kadar güçlü bir şekilde karşımıza çıkıyor.

PCANYWHERE 11.0 İnceleme
CHIP Online Notu 69

Yazılım içinde dahili olarak bir komut satırı istemcisi, sistem servis yöneticisi, kayıt izleyici, yeniden başlatma, kapatma, kilitleme ve oturum kapatma işlemlerinin yapılabileceği sistem yönetim applet’i, sistem dosya düzenleyicisi, kurulu uygulama izleyici ve kayıt defteri düzenleyici gibi araçları da bulunduruyor. Sürüm 11’de dosya transfer özellikleri de geliştirilmiş. Bu şekilde yazılım artık yeni dosyaları kuyruğa eklerken ya da başka bilgisayarlara dosya gönderirken bile arka planda ek dosya transferleri yapabilmeye olanak tanıyor. Ayrıca bu özellik sayesinde klasörleri karşılaştırmak ve senkronize edebilmek de mümkün oluyor. Üstelik tüm bu işlemleri batch dosya olarak kaydedebilir ve istenilen bir zamanda gerçekleştirilmesini sağlayabilirsiniz. Yeni Quick Deploy ve Connect seçenekleri ise yazılımın diğer bir artısını oluşturuyor. Bu şekilde özellikleri kısıtlanmış bir pcAnywhere applet’i karşı bilgisayara göndermek, böylece yazılım kurulu olmasa da bilgisayara uzaktan erişmek mümkün oluyor.

Özetle

Özelliklerine bağlı olarak biraz karmaşık, ancak bununla başa çıkabilirseniz mükemmel bir yazılım. 6 aylık DynIP servisi pakete dahil.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli PCANYWHERE 11.0
Ürün Markası Pcanywhere
CHIP Online Notu
69
Okuyucu Yorumları