DECT telefonla konuşulmayan ev kalmasın.

Telefonda rahat rahat konuşabilmek için ondan daha fazlasına kesinlikle ihtiyaç duymayacaksınız.

Philips CD1901 İnceleme
CHIP Online Notu 78
  • Uygun fiyat
  • Yeterli düzeyde özellikler
  • Biraz daha zarif olmalıydı.

Sabit hatlar popülerliğini günden güne yitirse de evinde internet kullanmak isteyen kullanıcılar için halen bir zorunluluk halindeler. Düzenlenen kampanyalar sayesinde özellikle belirli saat aralığında sabit telefon kullanmak daha mantıklı hale geliyor ve bir zamanlar hiç el sürülmeyen sabit telefonlar artık sık şekilde kullanılıyor. Eğer halen tipik bir telefona sahipseniz Philips CD1901 ile hem kendinize, hem de evinize kullanışlı bir hediye kazandırabilmeniz mümkün.

Arka aydınlatmalı ve kolay okunur 4.1 cm büyüklüğündeki ekranı sayesinde herkesin kolaylıkla kullabileceği Philips CD1901'in önemli özelliklerinden birisi Crystal Clear Sound teknolojisi. Ses kalitesini korumak için otomatik olarak ayarlama yapan telefon istenmeyen gürültülerin karşı tarafa ulaşmasını engelliyor. Her odada mükemmel sinyal alımı için güçlü bir antene sahip olan Philips CD1901'in 16 saatlik konuşma süresi de önemli avantajlardan biri. Olması gerektiği gibi arayan numarayı gösterme özelliğine sahip olan telefon bekleme konumunda 0.6W seviyesinde güç tüketiyor. Şarj olurken de yayılan radyasyon yüzde 95 oranında azaltılıyor. Philips CD1901'in telefon defteri özelliği sayesinde en sık aradığınız 50 numarayı hafızaya kaydedebilirsiniz.

Philips CD1901, tak-çalıştır özelliği sayesinde herkesin kolaylıkla kurup kullanabileceği bir telefon. 600 mAh'lık Ni-MH bataryadan güç alan telefonun tekrar arama listesinde 10 giriş saklanabiliyor. Bataryanın şarj işlemi 8 saatte gerçekleşiyor. Toplam arama kaydında ise 20 giriş tutulabiliyor. Şarj işlemi için telefonun yuvasına oturtulması yeterli. 10 farklı melodi seçimi ve eller serbest görüşme de Philips CD1901'in önemli özelliklerinin arasında. Fabrika verilerine göre belirtilen menzil kapalı alanda 50 metre, açık alanda ise 300 metre.

Özetle

Philips CD1901 uygun fiyatlı bir seçenek. 16 saatlik görüşme süresi büyük bir avantaj. Bir DECT telefondan beklenilen her şey fazlası ile sunuluyor. Elbette daha pahalı modeller var ancak Philips CD1901 özellikleriyle tatmin etmeyi başarıyor.

Alternatifleri

Ev elektroniği konusunda önemli üreticilerden biri olan Philips'i seçmek birçok ürüne göre daha mantıklı olabilir. Giriş seviyesindeki fiyatlar yaklaşık olarak belli ve Philips CD1901 tercih edilmeye değer.

Teknik Özellikler
Ürün Modeli Philips CD1901
Ürün Markası Philips
CHIP Online Notu
78
Menzil 300 metre (Açık Alan) / 50 metre (Kapalı Alan)
Konuşma Süresi 16 Saat
Şarj Süresi 8 Saat
Batarya 600 Ni-MH
Okuyucu Yorumları