Kablo derdine son.

Müzik zevkinizi karışan kablolara teslim etmeyin; kablosuz müziğin keyfini yaşamaya başlayın!

Philips GoGear Action İnceleme
CHIP Online Notu 95
  • Kablolardan kurtaran tasarım
  • Uzun şarj süresi
  • Pedometre
  • Biraz alışmak gerekiyor.

Müzik çalar dendiğinde akla gelen şey bellidir. Müzik çalmakla görevli ve dosyalarınızı kopyalayabileceğiniz küçük bir oynatıcı ile kulaklık. Philips'in GoGear müzik çalar ailesinde bulunan Action modelinin ise daha farklı bir şekilde tanımlanması gerekiyor. Adından da anlaşılabileceği gibi aksiyon severlere hitap eden bir müzik çalar olan Philips GoGear Action'da herhangi bir kablo yok. Müzik çalar doğrudan kulaklığın içine gömülmüş durumda. Kulaklığın tasarımı da sizi rahat ettirecek türden ve kabloları tamamen hayatınızdan çıkartmayı sağlıyor. Kablolardan hoşlanmayanlar için önemli bir ürün olan Philips GoGear Action'ın spor yaparken müzik dinlemeyi sevenlerin de işini kolaylaştıracağını söyleyebiliriz.

Sıvıya ve toza dayanıklı olarak tasarlanan Philips GoGear Action'ın siyah, beyaz ve turuncu / beyaz renk seçenekleri var. Kapasite ise tüm modellerde 4 GB. Yaklaşık 900 parça sığdırılabiliyor. MP3, WAV, WMA, FLAC ve APE gibi dosyaları çalabilen üründe şarj işlemi beş dakikalık bir zamanda bile gerçekleşebiliyor. Beş dakikalık hızlı şarjla bir saatlik kullanım süresi elde edebilirsiniz. Küçük boyutlarına ve hafif yapısına rağmen ürünün kullanım süresi 12 saate ulaşıyor. 90 mAh'lık batarya görevini en iyi şekilde yerine getiriyor. Üzerinde bir ekran bulunmadığı için gerekli olan bilgiler kullanıcılara sesli olarak iletilebiliyor. 22 gramlık ağırlık gerçekten de çok başarılı.

Enseden dolaşan esnek bandıyla kullanım sırasında adeta varlığını unutturmayı başaran Philips GoGear Action'un tüm kontrolleri üzerine yerleştirilmiş tuşlar sayesinde gerçekleştiriliyor. Sol kulaklık üzerinde cihazı açma kapama ve parça atlatma tuşları var. Sağ kulaklık üzerindeyse ses seviyesi ayarı ve Philips'in üstün Full Sound ses teknolojisini devreye sokmayı sağlayan düğmeler yer alıyor. Full Sound sayesinde ses seviyesine ek olarak dinlediğiniz parçalardaki detayları da daha fazla hissetme şansınız bulunuyor. Tuşlara aynı anda basarak Shuffle gibi özellikleri açabilme şansınız da var. Spor severlere yönelik tasarlanmış olan kulaklığın adım sayar özelliği de dikkat çekici. Böylece sporunuzun sonrasında bilgisayar bağlantısı yaparak kaç adım koştuğunuzu ve kaç kalori yaktığınızı görüntüleyebilirsiniz. İdeal konfor için kutudan üç farklı boyda silikon ucun geldiğini de belirtelim. Öte yandan taşıma çantasının da kutu içeriğine eklenmiş olması önemli bir avantaj. Şarj işlemi için bilgisayarınızın USB arabiriminin kullanılması gerekiyor ve ihtiyaç duyulan kablo yine kutu içeriğinden geliyor.

Özetle

Philips GoGear Action güzel bir ürün. Kablo karmaşasını ortadan kaldırıyor. Hızlıca şarj edilip kullanılabiliyor ve dahası sporculara hitap ediyor. Eğer bir müzik çalardan tek beklentiniz müzikse tam anlamıyla size hitap edeceğini söyleyebiliriz. 22 gramlık ağırlığı ile kullanım sırasında varlığını unutturduğuna emin olabilirsiniz.

Alternatifleri

Benzer ürünlerle karşılaşabilmeniz mümkün ama bahsi geçen noktada öncelikle Philips etiketi ve eşine zor rastlanan bir tasarım var. Kabloladan kurtulmak için ideal.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli Philips GoGear Action
Ürün Markası Philips
CHIP Online Notu
95
Kapasite 4 GB
Desteklenen Türler MP3, WAV, WMA, FLAC, APE
FM Radyo Yok
Çalışma Süresi 12 Saat
Ağırlık 22 gram
Okuyucu Yorumları