Kameralı Philips

Taşınabilir eğlence cihazından beklediğiniz bütün özellikleri bir araya getiriyor.

CHIP Online Notu 85

Philips'in kameralı yeni Mp4 oynatıcısı GoGear CAM, video kaydedebilen ve MPEG4 desteği ile hem AVI hem de MP4 biçimindeki videolarını oynatabilen engin özellikli bir cihaz. FM radyo desteği de olan ürün firmanın daha önce incelediğimiz modellerinde olduğu gibi yenilikçi FullSound teknolojisi sayesinde sıkıştırılmış MP3 biçimindeki şarkılardan yok olmuş ses ayrıntılarını tekrar oluşturabilme yeteneğine sahip. Yaptığımız testlerde daha derin bir baslar ve enstrüman zenginliğini ön plana çıkaran GoGear CAM yine 12 saate kadar müzik veya 4 saate kadar video oynatma imkanı sunuyor. Fotoğraf da çekebilen GoGear CAM, 2 saat boyunca video kaydı yapabiliyor. Fotoğraflarınız için siyah beyaz, eskiz, özel renk, negatif veya sepya gibi renk efektlerini de ürüne dahil eden Philips, çektiğiniz videoları izleyebilmeniz için kompozit çıkış desteğine de sahip. Ürünün bilgisayarınızla senkronizasyonu için ise Songbird yazılımı kullanılıyor.

Özetle

Taşınabilir eğlence cihazından beklediğiniz bütün özellikleri bir araya getiren Philips, artırılabilir hafıza ile sınırsız müzik keyfi sunuyor.

Alternatifleri

Ses kalitesi, kapasite, kullanım kolaylığı, medya ve yazılım desteğiyle Creative ZEN X-Fi 2 iyi fakat pahalı bir alternatif.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli Philips GoGear CAM
Ürün Markası Philips
CHIP Online Notu
85
Kapasite 4 GB
Sıkıştırma formatı MP3, WMA
Ekran 2" 220x176 (QCIF+)
Kamera 2MP, 2x Zoom
Video desteği MPEG4 (AVI, MP4)
Ağırlık 80g
Okuyucu Yorumları