Masaüstünde Philips Şıklığı

Ses sistemleri de birçok donanım gibi giderek küçülüyor. Devasa müzik sistemlerinin yerini alan küçük ve ince yapıdaki hoparlörler, çalışma alanında size yer kazandırıyor.

Philips MMS321 İnceleme
CHIP Online Notu 81

Ayrıca söz konusu ürünler, CD çalar, TV, DVD oynatıcı gibi farklı cihazlar için de uyumlu bir hale geliyor. Philips’in yeni stereo hoparlör seti, masaüstü ve dizüstü sistemler için ideal. Seti oluşturan siyah, gümüş renklerdeki iki hoparlör, kendi altlığına sahip. Hoparlörlerin en önemli özelliği, içerisindeki bas radyatörü ile bas çıkışı verebilmesi. Böylece 2.0, yani stereo olan bu hoparlörler, adeta 2.1 ses sistemine dönüşüyor. Alüminyum dış yapıdaki bu bas yuvaları, ayrı bir subwoofer kalitesini sunmasa da, masa üstünde önemli bir yer kazancı ve benzerlerinden daha gerçekçi ses kalitesi sağlıyor.Harici adaptörle çalışan ürün, standart ses ara kablosu ile bilgisayarın yanında, MP3 çalar, DVD ve TV gibi cihazlara da bağlanabiliyor.

Özetle

Şık ve yer işgal etmeyen bir hoparlör seti arıyorsanız, bas yuvaları ile subwoofer’ın eksikliğini hissettirmeyen Philips MMS321 sizin için doğru tercih olabilir.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli Philips MMS321
Ürün Markası Philips
CHIP Online Notu
81
Okuyucu Yorumları