Mp3 çalarınıza layık

Hem kaliteli ses sunan hem de uzun süre boyunca rahatça kullanabileceğiniz bir ürün.

Philips SHS8000 İnceleme
CHIP Online Notu 85
  • Kaliteli ses
  • Çengel tasarım
  • Altın kaplama giriş

Kullanıcıların çoğu MP3 çalar alırken gösterdiği özeni kulaklıklara göstermiyorlar. Oysa ki iyi bir kulaklıkla elde edeceğiniz ses kalitesi MP3 çalarınızın LED ekranından ya da takvim özelliğinden çok daha önemli. Dahası çoğu MP3 çalar iyi bir kulaklıkla gelmiyor. Philips SHS8000 hem kaliteli ses sunan hem de uzun süre boyunca rahatça kullanabileceğiniz bir ürün.

Kuvvetli Neodimyum mıknastıslara sahip hoparlörleri ile özellikle baslarda başarılı bir performans sunan kulaklıklar spor severlerin de hoşuna gidecek cinsten.Bunun sebebi ise çengel şeklindeki tasarım sayesinde kulaklıklar kulağınıza tutunması. Başka bir artı ise kulak içine giren lastiklerin dışarıdan gelen gürültüyü engellemesi.

Philips farklı kulaklar için 3 farklı boyda lastiği de kutuya dahil etmiş. 1.2 metrelik kabloya sahip Philips SHS8000'in 3.5 mm'lik jak girişi de altın kaplama. Böylece oksitlenmenin önüne geçiliyor ve temiz bir sinyal aktarımı sağlanıyor. Üründe gördüğümüz tek eksi ise herhangi bir ses ayar düğmesinin bulunmaması. Dolayısıyla sesi açıp kapatmak için MP3 çalarınızın menüsüne girmeniz gerekiyor.

Sonuç: Philips SHS8000, spor yaparken kullanabileceğiniz hem sağlam hem de kaliteli ses sunan bir kulaklık.

Teknik Özellikler
Ürün Modeli Philips SHS8000
Ürün Markası Philips
CHIP Online Notu
85
Kulaklık Stereo
Speaker Neodimyum
Arabirim 3.5 mm jak
Empedans 16 ohm
Kablo uzunluğu 1.2 m
Diğer 24k altın kaplama jak
Okuyucu Yorumları