Pratik çözüm

Yüksek kapasitesi ve kullanışlı yazılımıyla tüm arşivinizi kolayca aktarıp seyredebilmenize yardımcı olan bir sabit disk.

Philips SPE 9025CC İnceleme
CHIP Online Notu 85
  • Yüksek kapasite
  • Yüksek erişim
  • Zengin biçim desteği

Arşivimizi saklamak için CD veya DVD'lere başvurduğumuzda aslında kendimizi aldatırız. Çünkü bu medyalar, uzun bir süre sonra da olsa, okunmaz hale geliyor. Ayrıca kolayca çizilebilmeleri de cabası. Eğer arşivleme yapacaksanız bunun en garantli yolu sabit disklerdir. Fakat günümüzde gerek film, video, fotoğraf ve gerekse MP3 arşivlerinin büyüklüğü, sabit diskleri çabucak bitiriyor.Philips'in ürünü ise yüksek kapasitesiyle kolayca dolmamasının yanında, kolay veri aktarımı ve kullanım olanağı sunuyor. Bilgisayarınızdaki arşivinizi bu ürüne aktarıp, daha sonra televizyonunuza bağlayarak, uzaktan kumandası sayesinde kolayca yönetmenize olanak sağlıyor. Böylece bir multimedya PC sahibi olmak yerine bu harici diskle tüm sorunlarınızı çözebiliyorsunuz. Üstelik ürün alüminyum kasasıyla son derece güvenli ve oldukça şık bir tasarıma sahip. MP3, MPEG 4, WMA, AC3, WAV, OGG Vorbis, JPG, MPEG 1 (AVI, APG), MPEG 2 (AVI, VOB), MPEG 4 (DivX, VOD), ISO, DivX, Xvid biçimlerini destekleyen ürün, ayrıca alt yazı desteğine de sahip. Testlerimizde, ürününün kutusundaki erişim süresine yakın bir sonuç elde ettik.

Özetle

Yüksek kapasitesi ve kullanışlı yazılımıyla tüm arşivinizi kolayca aktarıp seyredebilmenize yardımcı olan bir sabit disk.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli Philips SPE 9025CC
Ürün Markası Philips
CHIP Online Notu
85
Arabirim USB 2.0/AV
Kapasite 500 GB
Dönüş hızı 7.200 rpm
HDD tipi 3,5 inç
Erişim süresi 8,5 ms
Ön bellek 8 MB
16/06/2008 tarihli fiyatı 404 YTL (KDV dahil)
Okuyucu Yorumları