Ployer, yüksek performansı hedefliyor.

Çin markaları arasında dikkat çeken Ployer, yeni tableti ile yüksek performansı hedefliyor.

Ployer MOMO19 HD İnceleme
CHIP Online Notu 90
  • Yüksek oyun performansı
  • Uygun fiyatı
  • Uzun pil ömrü
  • Kameraların konumu

Çin markaları arasında en üst seviye cihazlardan biri olarak gösterilen ve Ployer tarafından üretilen MOMO19 HD, uygun fiyatı ve gösterdiği yüksek performansıyla fiyat-performans oranını oldukça iyi bir şekilde karşılarken, orta ve üzeri seviye bir tablet arayışında olan kullanıcılar tarafından beğenilecektir diye düşünüyoruz. Peki, yazıya bu kadar hızlı bir giriş yapmamıza neden olan MOMO19 HD ne gibi özellikler taşıyor, isterseniz şimdi onlardan bahsedelim.

MOMO19 HD, yüksek performans ve oyun için tasarlanmış bir tablet. Üzerinde 4 çekirdekli Allwinner A31 işlemci barındıran MOMO19 HD, Cortex A7 mimarisini kullanıyor ve 1.2 GHz hızında bir performans gösteriyor. Bunun yanında üzerinde yer verdiği 2 GB seviyesinde ve DDR3 türünde belleği ile işlemcisini destekleyen MOMO19 HD'nin grafik çözümü de oldukça kuvvetli. Android tabanlı cihazlar için güçlü grafik seçeneklerinden biri olarak sunulan PowerVR SGX544 Mp2 ile 8 çekirdekli bir grafik ve dolayısıyla oyun performansı gösteren MOMO19 HD, teknik ekibiyle oldukça iyi işler başarıyor. Özellikle Cortex A7 işlemci kullanmasıyla birlikte yüksek performans göstermesinin yanında düşük güç tüketimi ile pil ömrüne de katkıda bulunan MOMO19 HD, 8000 mAh bataryasıyla 10 saate kadar pil ömrü sunuyor. Böylece tüm gün yanınızda taşıyabileceğiniz MOMO19 HD, gerek iş uygulamalarınız için bir iş istasyonu, gerek görüntülü görüşmeler ve yazışmalar yapabileceğiniz bir internet platformu, gerekse de Android tabanlı oyunları keyifle oynayabileceğiniz bir oyun merkezi olarak hizmet veriyor.

Üzerinde 9.7 inç genişliğinde ve 10 noktaya kadar kapasitif dokunmatik özellikli Retina IPS ekranı taşıyan MOMO19 HD, bu ekranıyla yüksek çözünürlük sunuyor. 2048x1536 çözünürlüğünde görüntü sunan tabletin, ekranıyla kaliteli bir görsellik sağladığını söyleyebiliriz. Ekranının hemen köşesindeki ön kamerasıyla da dikkat çeken MOMO19 HD, bu kamerasıyla 0.3 piksel çözünürlük sunarken, arkasında bulundurduğu kamerasıyla da 5.0 megapikseli destekliyor. Otomatik netleme özelliğine sahip arka kamerayla birlikte fotoğrafların yanı sıra HD videolar da kaydedebiliyorsunuz. Tabletin bağlantıları arasında yer verdiği HDMI çıkışı sayesinde çektiğiniz fotoğraf ve videoları televizyonunuza aktarmanız da mümkün.

Özetle

Orta ve üzeri segmentte yer alan bir tablet arayışında olan kullanıcılar için önerebileceğimiz MOMO19 HD, özellikle oyun performansıyla eğlenceli saatler yaşatacak türde bir cihaz. Uzun pil ömrü, oyunlardaki başarısı ve ekranıyla memnun kalabilirsiniz.

Alternatifleri

Her ne kadar MOMO19 HD uygun bir fiyata sahip olsa da, eğer fiyatı sizin için yine de yüksek geliyorsa o halde daha küçük ekran boyutuna sahip modellere yönelmeniz daha doğru olacaktır.

Teknik Özellikler
Ürün Modeli Ployer MOMO19 HD
Ürün Markası Ployer
CHIP Online Notu
90
İşletim SistemiAndroid 4.1.1
İşlemciAllwinner A31 Quad Core Cortex A7
İşlemci Hızı1.2 GHz
Ekran TeknolojisiRetina IPS
Ekran Boyutu9.7 inç
Ekran Çözünürlüğü x px
Grafik İşlemciPowerVR SGX544Mp2 (8 çekirdekli)
Bellek (RAM)2 GB
Dahili Depolama16 GB
Ön Kamera0.3 MP
Arka Kamera5.0 MP
Wi-FiVar
NFCYok
3GYok
GPSYok
LTE (4G)Yok
BluetoothYok
MicroSDVar
HDMIVar
USBVar
Pil Kapasitesi8000 mAH
Pil Ömrü10 saat
Boyutlar123 x 197 x 9.0 mm
Ağırlık520 gr.
Okuyucu Yorumları