Hepsi bir yerde

Philips yeni taşınabilir televizyonu ile TV keyfini her yere taşımayı hedefliyor.

CHIP Online Notu 68
  • DVB-T desteği
  • SD kart ve uSB yuvası
  • Zengin dosya biçimi

Hayatımızı kolaylaştıran ürünleriyle tanıdığımız Philips, bu defa yeni taşınabilir televizyonu ile TV keyfini her yere taşımayı hedefliyor. Hem analog hem de karasal dijital yayını (DVB-Terresterial) destekleyen ürünü ister adaptörüyle isterseniz de şarj ederek kullanabiliyorsunuz.

Seyahatte, piknikte veya elektrik olmayan herhangi bir ortamda cihaz ile üç saat boyunca kesintisiz televizyon keyfi yaşayabilirsiniz. Ürünün beraberinde gelen anten sayesinde ekstra anten derdiyle uğraşmanıza da gerek kalmazken yine beraberinde gelen kumanda ile cihazın bütün özelliklerini kontrol edebiliyorsunuz. Üzerinde bulunan SD kart yuvası ve USB girişi sayesinde ürün
aynı zamanda medya oynatıcı görevi de görüyor. Bu sayede isterseniz flash belleğinizdeki şarkıları dinlemek, isterseniz de fotoğraf makinenizle çektiğiniz fotoğraflara bakmak Phlips Portable TV ile çok kolay oluyor.

Belleği veya SecureDigital kartı taktıktan sonra ana menüde gerekli seçenekler anında devreye giriyor. Son olarak ürünün üzerinde entegre hoparlörler bulunduğunu ve ayrıca bir de kulaklık çıkışı olduğunu da belirtelim.

Teknik Özellikler
Ürün Modeli Portable TV 10.2" LCD
Ürün Markası Philips
CHIP Online Notu
68
Ekran 10,2 inç LCD TFT
Çözünürlük 800 x 480 x 3 (RGB)
Pil süresi 3 saat
Yayın desteği Analog, DVB-T
Kontrast oranı (tipik) 250:1
Desteklenen dosya türleri MPEG4, DivX, JPEG, MP3 , WMA
Okuyucu Yorumları