720p görüntü

Kamerayı sisteminize kurduktan sonra hiçbir ayar yapmadan kolayca kullanabiliyorsunuz.

CHIP Online Notu 85
  • Yüksek görüntü kalitesi
  • Otomatik ışık ve odak ayarı
  • Hızlı fotoğraf çekme tuşu

Eğer internet üzerinden görüntülü olarak haberleşmeyi seviyorsanız, hele bir de bu tip yazılımları iş için kullanıyorsanız kaliteli bir donanıma sahip olmanız gereklidir. Özellikle piyasada çok yaygın olan Çin malı ürünlerden uzak durup bu işin erbabı markalara yönelmelisiniz. Logitech'in en iddialı olduğu alanlardan biri olan web kamerasında neden iyi bir marka olduğunu bir defa daha bize kanıtlıyor.

Mandallı sistemiyle ister ince kenarlı bir dizüstü bilgisayar ister masaüstünde kolaylıkla kullanılabilecek olan bu kamera 720p kalitesinde video çekebiliyor. Kameranın üzerinde bulunan Carl Zeiss lens sayesinde ürünün görüntü kalitesi son derece yüksek. Ayrıca otomatik olarak odak ayarı yapabilen ürün RedLight2 teknolojisi sayesinde yazılım ayarı yapmadan donanımsal olarak ışık ayarı da yapıyor.

Özetle kamerayı sisteminize kurduktan sonra hiçbir ayar yapmadan kolayca kullanabiliyorsunuz. Ürünün üzerinde bulunan mikrofon ise gürültülü ortamlarda bile karşısındaki sese odaklanarak sorunsuz bir şekilde karşı taraf iletiyor. Web kamerası, uzun kablosu sayesinde bilgisayarınızdan uzak yerlere bile kolayca kurulabiliyor

Teknik Özellikler
Ürün Modeli Quickcam Vision Pro
Ürün Markası Logitech
CHIP Online Notu
85
Çözünürlük 2 MP
Optik Carl Zeiss
Video çözünürlüğü 960 x 720 piksel
Fotoğraf çözünürlüğü 1600 x 1200 piksel
Kablo uzunluğu 182 cm
Mikrofon Var
Okuyucu Yorumları