Razer'dan başarılı bir oyun klavyesi daha!

Oyunseverlerin sevdiği markalardan biri olan Razer, yine başarılı bir oyun klavyesiyle karşımızda.

Razer Anansi Gaming Keyboard İnceleme
CHIP Online Notu 90
  • Konforlu tuş takımı
  • Yazılımı arabirimi
  • Klavye arka aydınlatması
  • T butonlarına alışmak zaman alıyor

Oyunseverler özellikle son dönemde tanıtılan kaliteli yapımları heyecanları beklerken, Razer da boş durmuyor ve oyuncuların tercih edebilecekleri türden ürünler geliştirmeye devam ediyor. Yakın dönemde incelemesini yaptığımız diğer ürünleri gibi Anansi Gaming Keyboard da, oyunseverler tarafından ilgiyle karşılanacak bir ürün. Geniş bir oyun klavyesi olan Anansi Gaming Keyboard, gerek tasarımı gerekse de programlanabilir tuşlarıyla konforlu bir oyun deneyimi vadediyor. Mat siyah bir malzemeyle tasarlanmış olan Anansi, tuşlarına dokunduğunuz anda rahatlığı yansıtıyor. Her şeyden önce iyi bir temas hissi sunan klavye, bu sayede oyun oynamadığınız zamanlarda iyi bir yazım keyfi yaşattığını söyleyebiliriz.

Oyuncular için toplamda 100'ün üzerinde programlanabilir tuş sunan Anansi Gaming Keyboard, özellikle boşluk tuşunun altında yer alan ayrılmış alandaki tuş takımıyla dikkat çekiyor. Burada 7 adet modifiye edilebilen tuş bulunduran klavye, böylece oyun sırasında başparmaklarını boşluk tuşunun üzerinde konumlandıran oyunculara hızlı davranabilme şansı sunuyor. Yine üst kısımda yer alan fonksiyon tuşlarını Fn butonuyla birlikte kullanarak profiller arasında geçiş yapabiliyorsunuz. Tabii ki tüm bu tuş programlama ve profil oluşturma işlemlerini Razer'ın klavyeyle birlikte sunduğu yazılımı vasıtasıyla yapıyorsunuz.

Anansi Gaming Keyboard'un dikkat çeken diğer bir yanıysa elbette arka aydınlatmasıyla birlikte geliyor oluşu. Oyunculara 5 farklı renk seçeneği sunan klavye, renk kontrolünü sol tarafında konumlandırdığı M butonlarıyla sağlıyor. Bu tuşları kullanarak rahatlıkla renk geçişini yapabiliyorsunuz. Bu arada klavyeyle ilgili bahsetmemiz gereken diğer bir konu ise, bilgisayarınızla olan bağlantıyı kablolu bir şekilde yapabildiğiniz olacak. USB arabirimiyle bilgisayarınıza bağlayabileceğiniz Anansi Gaming Keyboard, iki adet USB çıkışı sunuyor. Bunlardan biri elbette güç kaynağı görevi görüyor.

Özetle

Anansi Gaming Keyboard; elindeki oyun klavyesini değiştirmek isteyen ve ilk defa bir oyun klavyesi alacak olan oyuncular tarafından yakından incelenebilecek bir ürün.

Alternatifleri

Eğer programlanabilir bir klavye size yetmiyor ve daha fazlasına ihtiyaç duyuyorsanız o halde yine Razer tarafından geliştirilen Orbweaver'a bakabilirsiniz.

Teknik Özellikler
Ürün Modeli Razer Anansi Gaming Keyboard
Ürün Markası Razer
CHIP Online Notu
90
Bağlantı USB
Profil 20 adet
Programlanabilir Tuş 100+
Boyutlar 515 x 190 x 20 mm
Ağırlık 1020 gram
Okuyucu Yorumları