Büyük ama tasarruflu

Özellikle çift taraflı baskılama yeteneğiyle ön plana çıkan Samsung CLP-610ND, ofislerde tasarruf sağlayabilecek bir ürün.

Samsung CLP-610ND İnceleme
CHIP Online Notu 68
  • Yüksek baskı kalitesi
  • Hızlı ilk baskılama
  • USB kablosu verilmiyor

Samsung'un CLP 610 ND modeli ilk bakışta göze çok büyük görünüyor. Açıkçası ürünün boyutları kadar 25,6 kg'lık ağırlığı da bu ürünün biraz "iri" olduğu konusundaki görüşümüz destekliyor. Fakat her ürünü kendi kategorisinde değerlendirmek gerek. Samsung CLP 610ND'de bir iş yeri yazıcısı olan bu boyutlarını kabul edilebilir sınırlar içerisinde tutuyor. Özellikle ürünün otomatik olarak çift taraflı baskılama yapabilme özelliği, yazıcının belki de en çok öne çıkan yanı. Bu sayede belgelerimizi aynı kâğıdın iki yanına bastırarak %50 kâğıt tasarrufunda bulunabiliyoruz ki yüksek adette baskı yapan işletmeler için bu çok önemli bir özellik. Ürünün tabii ki ağa bağlanabilme özelliği de var. Testlerimizde, ısınma süresi dâhil, siyah beyaz baskıda 21, renkli de ise 26 saniye rakamlarını elde ettik. Aynı zamanda yazıcı fazla ısınmıyor. 250 kâğıt kapasiteli tepsi ve 100 kâğıt kapasiteli besleme birimine sahip olan ürün, baskılama sırasında 51 dBA civarında gürültü oranına sahip. Bu kabul edilebilir bir oran. Aynı şekilde çalışırken 21 dBA civarında gürültü çıkartıyor. 128 MB belleğe sahip olan ürün tam dolu kartuşla satılıyor.

Özetle

Özellikle çift taraflı baskılama yeteneğiyle ön plana çıkan Samsung CLP-610ND, ofislerde tasarruf sağlayabilecek bir ürün.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli Samsung CLP-610ND
Ürün Markası Samsung
CHIP Online Notu
68
Baskı teknolojisi Lazer
Baskı hızı 20/20 ppm SB/Renkli
Baskı çözünürlüğü 2.400 x 600 dpi
Bağlantı USB 2.0
Çift taraflı baskı Otomatik
Boyut 432 x 426 x 432 mm
Okuyucu Yorumları