Galaksinin parçası

Super Amoled teknolojisi ile canlı renkler ve mükemmel bir video performansı sunuyor.

CHIP Online Notu 85
  • Editörün Seçimi

Cep telefonu piyasası hiç olmadığı kadar parlak günlerini yaşıyor. Piyasadaki en önemli isimlerden biri de 10 milyondan fazla Galaxy S satan Samsung. Google'ın artık efsane haline gelen Android 2.2 işletim sistemiyle gelen Galaxy S, sahip olduğu ARM Cortex A8 işlemeciyle daha şimdiden yeni çıkacak Android 3.0'a hazır. Geniş bir akrana sahip olan telefonda Samsung'un kendi TouchWiz arabirimi yer alıyor. 8 ve 16 GB dahili hafıza seçenekleriyle gelen ürünü microSD kart ile bir depolama canavarına dönüştürebiliyorsunuz. Ekran konusunda da rakiplerine kök söktüren Samsung, Super Amoled teknolojisi ile canlı renkler ve mükemmel bir video performansı sunuyor. Tüm bunlara karşın Google ile vergi anlaşmazlıkları yüzünden üründe Android Market olmaması ise büyük bir eksiklik. Yine de Samsung'un kendi uygulama mağazasında telefonunuzu zengin özelliklerle donatacak uygulama ve oyunlar mevcut.

Özetle

Galaxy S, Apple'ın anten sorunlarıyla boğuşan iPhone 4 modelinden sonra kullanıcıların bütün ihtiyaçlarını karşılayan bir ürün.

Alternatifleri

Windows Mobile 6.5 ile gelmesine karşın Android ve Windows Phone 7 dahi destekleyen HTC HD2'de göz önünde bulundurulmalı.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli Samsung Galaxy S 16 GB
Ürün Markası Samsung
CHIP Online Notu
85
Şebeke 850/900/1800/1900MHz
Ekran 4.8" Amoled, 480x800
Kamera 5 Megapiksel
Hafıza 8 GB + microSD
İşletim sistemi Android 2.2 (3.0 Uyumlu)
Ağırlık 118g
Okuyucu Yorumları