Profesyonellere Özel

Grafikerler veya Cad kullanıcıları için hiçbir monitör büyüklük ve performans bakımından yeterli değil. Çünkü işleri gereği, görüntünün büyük ve dolaysıyla da resim kalitesinin de çok iyi olması şart.

Samsung SYNCMaster 1200 NF İnceleme
CHIP Online Notu 73

Samsung yeni modeli olan SyncMaster 1200 NF ile bu alanda ihtiyaçları karşılamayı hedefliyor. Bu monitör 22 inçlik görüntü alanı ve 0.24 mm nokta aralığının yanı sıra sahip olduğu NaturalFlat TM ekran tüpü ile kendisinden söz ettiriyor. Natural Flat özelliği sayesinde, özellikle kenar ve köşelerde görüntüde bir bozukluk meydana gelmiyor. Diğer monitörlere dikkatlice bakıldığında bu bölgelerde görüntünün buruştuğunu görebilirsiniz. Samsung kullanıcılarının ihtiyaçlarını karşılamak için iki adet girişe sahip.Bu girişler sayesinde iki adet bilgisayarı bu monitöre bağlayabilirsiniz. Buna ek olarak bir USB hub da unutulmamış. Monitörün sahip olduğu Tight Aparture Grille Mask’i sayesinde çok daha net ve daha temiz görüntüler elde ediliyor.

Özetle

Monitör sahip olduğu çeşitli özelliklerin yanı sıra testlerde göstermiş olduğu üstün performansı ile de beğenimizi kazanmayı başardı.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli Samsung SYNCMaster 1200 NF
Ürün Markası Samsung
CHIP Online Notu
73
Okuyucu Yorumları