USB bellek ve MP3 çalar

Sandisk USB belleği taktığınızda çalışır hale gelen Micro MP3 Companion, bilgisayara takıldığında herhangi bir kuruluma ihtiyaç duymadan sistem tarafından tanınıyor. Arabirime baktığımızda, tek tuş ile tüm özelliklere ulaşımın mümkün olduğunu görüyoruz.

Sandisk Cruzer Micro & MP3 Companion İnceleme
CHIP Online Notu 66

Flash bellekli MP3 çalarlar belki MP3 CD arşivinizi taşıyamıyor ancak birkaç albümü yanınızda taşıyabilmenizi sağlıyorlar. Sandisk Cruzer Micro MP3 Companion da bu tip bir ürün. Sandisk USB belleği taktığınızda çalışır hale gelen Micro MP3 Companion, bilgisayara takıldığında herhangi bir kuruluma ihtiyaç duymadan sistem tarafından tanınıyor. Arabirime baktığımızda, tek tuş ile tüm özelliklere ulaşımın mümkün olduğunu görüyoruz. Bu da bir gömlek ya da pantolon cebinde rahatlıkla taşınabilecek bu cihazın kolayca kontrol edilebilmesini sağlıyor. Tekrar ve karışık çalma gibi klasik özelliklere ek olarak başarılı bulduğumuz özellikler arasında ürünün klasör çalması, ID Tag özelliğini desteklemesi ve bu sayede ekrandan şarkı ve sanatçı adının görülebilmesi ile tam 15 ekolayzer modu da var. Ayrıca ayarlar içerisinden kontrast, arka plan ışığı, dil seçeneği, kapanma süresi ve ekran yönü de seçilebiliyor.

Özetle

Bu ürün kullanılabilirlik açısından oldukça başarılı da olsa, iki ayrı parça satın alınarak oluşturulduğu için maliyeti biraz yüksek.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli Sandisk Cruzer Micro & MP3 Companion
Ürün Markası Sandisk
CHIP Online Notu
66
Okuyucu Yorumları