Taşinabilir, değiştirilebilir, şifrelenebilir

Taşınabilir USB disklerden uzun süredir bahsediyoruz. USB diskler, kolay ve hızlı bir şekilde veri aktarırken, ilginç tasarımlarından dolayı gömlek cebine dahi rahatça sığıyorlar.

Sandisk Cruzer İnceleme
CHIP Online Notu 76

Taşınabilir USB disklerden uzun süredir bahsediyoruz. USB diskler, kolay ve hızlı bir şekilde veri aktarırken, ilginç tasarımlarından dolayı gömlek cebine dahi rahatça sığıyorlar. Ancak USB disklerin kapasitesi zamanla kullanıcılara yetmemeye başlıyor. Önceleri yenisini edinmek dışında farklı bir çözüm de yoktu. Ancak şimdilerde bu durum değişti... Çünkü bazı üreticilerin yeni USB disklere dahil ettikleri güncellenebilme özelliği sayesinde, artık satın alınan diskin belleğini artırabilmek mümkün. Bahsettiğimiz tarzdaki ürünlerden biri de, Sandisk’in Cruzer modeli... Cruzer’e istenen kapasitede bir flash memory takılabiliyor. Beraber gelen kılıfı ve ara kablosuyla birlikte rahatça taşıyabiliceğiniz Cruzer, benzerlerine oranla biraz daha büyük. Bu yüzden Cruzer’i kullanmak için çoğu zaman USB ara kablosuna gerek duyuluyor. Üzerindeki düğme sayesinde yazma koruması yapabiliyor.

Özetle

Resim, veri, müzik ve hareketli dosyalarınızı taşıyabilen bu disk, PC veya MAC sistemlerde kullanılabiliyor ve yükseltilebilir SD kart ile kapasitesini ihtiyacınıza göre belirleyebiliyor.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli Sandisk Cruzer
Ürün Markası Sandisk
CHIP Online Notu
76
Okuyucu Yorumları