Tarayıcınızın Verimini Artırın

Güçlü kişisel belge yönetim aracının bu en son sürümü, tarayıcınızdan daha fazla verim almanızı sağlayabiliyor.Tek başına bir tarayıcı, sadece kağıt üzerine basılı belgeleri<br>sabitdiskinizden dijital ortama aktarabiliyor.

Scansoft PaperPort Deluxe 8 İnceleme
CHIP Online Notu 68

ScanSoft'un PaperPort Deluxe 8’i, sisteminizi güçlü ve başarılı bir kişisel doküman yöneticisine dönüştürebiliyor. PaperPort'un zeki arabirimi, Windows XP’nin dosya gezgini ile büyük benzerlikler gösteriyor. Üz erinde serbestçe arama yapılabilir klasörler ise, tüm taranmış belgeleri, resimleri ve diğer dosyaları ön izlemeleri ile birlikte kullanıcıya sunuyor. Üstelik bu sanal masaüstü, Windows’unkinden daha başarılı bir şekilde çalışabiliyor. Buradaki araçları kullanarak ekran görüntüleri üzerinde düzeltmeler yapmak ve kısa notlar eklemek de mümkün oluyor. En önemlisi de program, üzerinde işlem yapılan belgenin biçimini otomatik olarak tanıyabiliyor. Dolayısıyla taranmış belge, kelime işlemci üzerine sürüklenip bırakıldığı zaman, PaperPort'un optik karakter tanıma özelliği, bunu tekrar düzenlenebilir metin biçimine dönüştürebiliyor. Ancak halen yazılımın karmaşık sayfa düzenleri ile tanımlama problemi devam ediyor.

Özetle

Tüm özelliklerin bir arada olduğu PaperPort, herhangi bir tarayıcıdan daha fazla verim almak için mükemmel bir yardımcı.Çok fazla olmasa da, yeni özellikleri programın başarısını artırıyor.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli Scansoft PaperPort Deluxe 8
Ürün Markası Scansoft
CHIP Online Notu
68
Okuyucu Yorumları