Ağını yönetmek isteyenler için ideal.

KOBİ çalışma grubu ortamları için hazırlanan cihaz ile ağları yönetilebilir kılabilirsiniz.

SMC EZ Switch SMCGS10C-Smart İnceleme
CHIP Online Notu 90
  • Kurulum ve kullanım kolaylığı
  • Veri aktarım hızını arttırıyor
  • Bu sistemlerde yeni olanlara karışık gelebilir

SMCGS Smart Serisi KOBİ çalışma grubu ortamları için özel olarak hazırlanmış bir cihaz olan SMC EZ Switch SMCGS10C-Smart, Gigabit ve PoE özelliklerine sahip akıllı Switch gruplarından oluşuyor. Üzerinde sekiz adet LAN bağlantı noktası ve iki adet de SFP yuva bulunduran cihaz, web arayüzü ile yönetilen uygulamaları sayesinde yanıt süreleri ve büyük dosya aktarımlarının hızını arttırmaya yarıyor. Yüksek performans sunan masaüstü ve dizüstü bilgisayarlar ile kullanıldığında wire-speed anahtarlama performansı sağlayan SMCGS10C-Smart; ağ anahtarını kolay, hızlı ve basit olan kullanıcı dostu arayüzü ile kolayca yapılandırabilmenize olanak tanıyor. Bu sayede ağınızı kolaylıkla yönetilebilir kılabiliyorsunuz.

CE Mark, FCC Class A EN 55022 (CISRP 22), Class A EN 61000-3-2/3 standartlarıyla uyumlu olan cihaz, 8 MB Flash ve 1 MB paket ön belleğe sahip. 20 Gbps anahtarlama değeri sunan SMCGS10C-Smart, tüm bağlantı noktalarını ön yüzünde bulunduruyor. 8 adete kadar bulundurduğu portların hemen yanında LED göstergelere sahip olan cihaz, bu LED'leri sayesinde bağlı olduğunuz veri hızı miktarını görebilmenize olanak tanıyor. SMCGS10C-Smart, PoE özellikli olan Swich grubu IP telefonlar, kablosuz erişim noktaları ve IP kameralar gibi 802.3af PoE özelliğini destekleyen tüm cihazların kolay kurulmasını sağlayabiliyor. Aynı zamanda cihaz, IPTV gibi bant genişliği yoğun IP Multicast uygulamaları ile IGMP Snooping'i de destekliyor. SMCGS10C-Smart'ı rahatlıkla yönetebilmeniz için web arayüzünü kullanabiliyor ve kullanıcı adı ile şifreniz ile giriş sağlayabiliyorsunuz. Cihazın bilgisayara bağlı olduğundan emin olduktan sonra tarayıcınıza 192.168.1.10 IP adresini yazarak, kullanıcı adı ile şifre olarak da "admin"i kullanarak ilgili arabirime ulaşabilirsiniz.

Özetle

Ağını yönetmek isteyen KOBİ çalışma grupları için ideal bir cihaz olan SMCGS10C-Smart, üzerine düşen işi başarıyla yerine getiriyor.

Alternatifleri

SMCGS10C-Smart üzerinde 8 port bulunduruyor. SMC'nin elbette sekizden fazla port girişine sahip ürünleri de var. Eğer daha fazla porta ihtiyacınız varsa onlara da göz atabilirsiniz.

Teknik Özellikler
Ürün Modeli SMC EZ Switch SMCGS10C-Smart
Ürün Markası SMC
CHIP Online Notu
90
LAN Port Adeti 8 10 / 100 / 1000BASE-T RS-45
SFP Port Sayısı 2 Gigabit Ethernet SFP slot
Anahtarlama 20 Gbps
Paket Ön Belleği 1 MB
MAC Adresleme 8K
Okuyucu Yorumları