PDF hazırlamak hiç zor değil!

Solid Convertor PDF, Word dokümanlarını günümüzde standart halini alan PDF’e dönüştürmeyi kolaylaştıran ve maliyet tasarrufu sağlayan program olarak karşımıza çıkıyor.

Solid Convertor PDF İnceleme
CHIP Online Notu 72

Kurulumun son derece kolay ve hızlı olmasının yanı sıra program kullanımda da aynı hız ve kolaylığı sunuyor. Word ile entegre olan Solid Convertor PDF, çeşitli dönüştürme sihirbazları ile yazılımın kullanıcı dostu unvanı almasını sağlıyor. Program, arayüzüyle Windows XP görünüşünü yansıtıyor. Kurulumun masaüstüne ve Word araç çubuğuna kısayollar ekleyerek hızlı erişime imkan vermesi göze çarpan diğer özelliklerden. Programın dönüştürme için sunduğu yardımcı sihirbazları kullanmanızı acemilik turlarında daha sonra başınızın ağrımaması için tavsiye ederiz. Kendinizi programa hakim hissettiğinizde manuel yönteme geçmeniz durumunda, Solid Convertor PDF’ten daha fazlasını umabilirsiniz. Ağır görsel ve tablolar içeren dosyaları zahmetsizce dönüştürebilen program, bazı karmaşık çizelgeleri dönüştürmekte aynı başarıyı yakalayamadı. Excel entegrasyonundaki sorun ve bağlantıları koruyamaması, programın puan kaybettiği noktalar arasında yer alıyor.

Özetle

Manuel dönüştürme işlemi, programın şeçeneklerini artırıyor. Düşük fiyatıyla iki taraşı PDF-Word dosyası dönüştürenler için ideal bir seçenek.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli Solid Convertor PDF
Ürün Markası Solid
CHIP Online Notu
72
Okuyucu Yorumları