Müzik dünyası

Sony ericsson’ın minik müzik küresi, hem kaliteli müzik dinlemek hem de kablolardan kurtulmak isteyenler için ideal.

CHIP Online Notu 68
  • Yaratıcı tasarım
  • Uzun kullanım süresi
  • Güçlü ses performansı

Tasarım konusunda Sony Ericsson ile boy ölçüşebilen çok az firma vardır. Üstelik konu aksesuar olduğunda Sony Ericsson gerçekten keyifli tasarımlar sunuyor. Firmanın MAS 100 ürününü ilk gördüğünüzde tasarımına hayran kalacağınız tartışılmaz. Bir küre şeklinde tasarlanan ürün, siyah renkte düşünülmüş.

Hoparlör şarj edildikten sonra cep telefonunuza tıpkı bir Bluetooth kulaklık tanıtılır gibi tanıtılıyor. Ürünün altında bulunan açma - kapama ve Bluetooth eşleştirme tuşlarıyla kolayca kullanabiliyorsunuz. Düz tutulan altı kısmı sayesinde eğimli alanlarda bile ürün zahmetsiz sabitlenebiliyor. Sony Ericsson MBS 100’ün ses performansı ise bu kadar küçük bir üründen beklenmeyecek derecede kuvvetli. Sesi sonuna kadar açtığınızda oturma odanızda mütevazı bir parti verebilmeniz bile mümkün.



Cihazın alt kısmında bulunan ses giriş sayesinde bir ara kablo
ile bilgisayarınıza veya başka bir ses kaynağına bağlayabilirsiniz. 10 metre içerisinde cep telefonunuz ile sorunsuz olarak bağlantı kurabilen hoparlör ayrıca karşı tarafın konuşmalarını etrafınızda bulunanlara dinleterek bir mini konferans yapmak için de ideal.

Sonuç Sony ericsson’ın minik müzik küresi, hem kaliteli müzik dinlemek hem de kablolardan kurtulmak isteyenler için ideal.

Teknik Özellikler
Ürün Modeli Sony Ericsson MBS-100
Ürün Markası Sony Ericsson
CHIP Online Notu
68
Bağlantı Bluetooth 2.0
Kasa yapısı Plastik
Hoparlörler Tek parça
Kumanda Yok
Güç kaynağı Li-Ion pil
Boyut 100 x 100 x 100 mm
Okuyucu Yorumları