Sony Ericsson T700: Çok şık

Şık tasarımını kaliteli ses performansıyla birleştiren Sony Ericsson hem göze hem de kulağa hitap ediyor.

CHIP Online Notu 68
  • Güçlü ses performansı
  • Ergonomik tuş takımı
  • Yüksek taşınabilirlik

Sony Ericsson kullanıcıların telefonlarında işlevleri kadar görüntüsüne de önem verdiğinin farkında olan bir firma. T700 öyle çok fazla teknik özelliğe sahip olmayan fakat rakiplerinden de geri kalmayan bir telefon. Buna karşın ürün tasarımıyla teknik özelliklerinden daha çok öne çıkıyor.

Kontrol tuşlarına verilen eğim sayesinde telefonun kullanımı kolaylaştırılmış. Ayrıca 1 cm'lik kalınlığı ve 78 g ağırlığıyla ürünü taşımak ve kullanmak çok keyifli. Ürünün pilini takmak için iki yanında bulunan minik kilitleri açmanız gerekiyor. Bu da cep telefonunuz yere düştüğünde kolayca darmadağın olmasını engelliyor. Cep telefonunun üzerindeki kamera kaliteli bir çekim sunuyor ve ürünle beraber verilen 512 MB bellek kartı sayesinde oldukça fazla adette görsel ve müzik dosyası cep telefonunuzda saklayabiliyorsunuz. Karanlık yerlerdeki çekimleriniz için ürüne bir adet fotoğraf ışığı eklenmiş.


Ürünün içerisinde bulunan ve Sony Ericsson'a ait olan Track id programı ise bu cep telefonuna sahip olmanız için başka bir sebep. Ürünün ses kalitesinden son derece memnun kaldığımızı da belirtmeliyiz. Ürünün FM radyosunun bulunduğunu da unutmayalım.

Sonuç :Şık tasarımını kaliteli ses performansıyla birleştiren Sony Ericsson hem göze hem de kulağa hitap ediyor.

Teknik Özellikler
Ürün Modeli Sony Ericsson T700
Ürün Markası Sony Ericsson
CHIP Online Notu
68
Ekran 2,0 inç , 256k renk, TFT
Bellek 25 MB (512 MB M2 kart hediyeli)
İşletim sistemi Symbian
Boyut 48 x 104 x 10mm
Kamera 3,2 MP
Diğer HSDPA, EDGE, MP3, Bluetooth, FM Radyo
Okuyucu Yorumları