Yüksek çözünürlükte görüntü

Sony SDM-M61, TFT Aktivmatrix görüntü özelliği sayesinde daha net ve daha keskin görüntü sağlayan 16 inçlik bir LCD monitör. İki adet görüntü girişine sahip olan bu cihaz, istendiğinde DVI-I (dijital/analog) veya HD15 (analog) bağlantılarını gerçekleştirebiliyor.

Sony Multiscan SDM-M61 İnceleme
CHIP Online Notu 75

Monitörü dijital bağlantılı olarak çalıştırdığınızda 1600x1200 piksel çözünürlüğe kadar ulaşabiliyorsunuz. A nalog kullanımda ise bu çözünürlük 1280x1024 piksele kadar iniyor. Monitörün Color Control System özelliği sayesinde ekran üzerinde renkleri istediğiniz gibi yarlayabilirsiniz.Ayrıca On Screen Manager’de resim parametrelerine direk müdahale etmenize izin verebiliyor. Öyle ki cihazın ön panelindeki bulunan Soft-Touch düğmeleriyle her türlü görüntü ayarlamasını yapabiliyorsunuz. Sony SDM-M61’in beğenmediğimiz bir yönü ise, görüntü ve tasarım olarak şık dursa da ayar düğmelerinin çok küçük olması ve yan panelde konumlanması.

Özetle

Sony SDM-M61, yüksek resim kalitesi ve geniş ekran görüntüsü isteyen ama küçük çalışma alanına sahip kullanıcılar için ideal bir çözüm.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli Sony Multiscan SDM-M61
Ürün Markası Sony
CHIP Online Notu
75
Okuyucu Yorumları