LCD’de Sony farkı

Bu ay sizin için Sony’nin ilgimizi çekmeyi başaran SDMM61 modelini inceledik. 15 inçlik bir LCD monitör olan bu ihaz değişik dizaynı ile dikkat çekiyor. Bu ürünü ister masaüstünde isterseniz de duvara monte ederek kullanabilirsiniz.

Sony SDM-N50PS İnceleme
CHIP Online Notu 70

İnce yapısı ve hafif kilosu ile her ortama rahatlıkla uyum sağlayabiliyor. LCD monitörlerde bakma açıları çok önemli. Çünkü kontrast veyarenk dağılımları bu açılarla daha düzgün olabiliyor. Yüksek bir kalite yakalamak için cihazların 100 derecenin üzerinde bir bakma açısına sahip olmaları gerekiyor.Sony’de bu değer yatayda 140, düşeyde 120 derece olarak belirlenmiş. Yüksek bir görüntü kalitesine sahip olan bu ürün hafif ağırlığı sayesinde bir iş istasyonundan diğerini rahatlıkla taşınabiliyor. Testlerde iyi sonuçlar veren monitör, ergonomisiyle bizden geçerli not alamadı. Özellikle ayar düğmelerinin yapısı ve masaya üzerinde pek sağlam durmaması bunda en önemli nedenler arasında yer aldı.

Özetle

Sony SDM-N50PS yüksek resim kalitesi ve geniş ekran görüntüsü isteyen küçük çalışma alanları için ideal bir çözüm oluşturuyor.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli Sony SDM-N50PS
Ürün Markası Sony
CHIP Online Notu
70
Okuyucu Yorumları