Sporu bir yaşam biçimi olarak benimseyenlere.

Sony'den, sporu bir yaşam biçimi olarak benimseyen sporseverlere özel bir ürün.

Sony Walkman NWZ-W273BLK İnceleme
CHIP Online Notu 82
  • 2 metreye kadar su geçirmez
  • Ses kalitesi
  • Kullanım kolaylığı
  • Her kullanıcıya uygun değil

Sporu bir yaşam biçimi olarak benimseyen müzikseverlere özel olarak geliştirilen Sony'nin yeni Walkman Sports MP3 çaları NWZ-W273BLK, kompakt ve hafif tasarımı yanında suya karşı dayanıklı olmasıyla da dikkat çekici bir yapıda. Özellikle fitness'la ilgilenen kullanıcılar tarafından tercih edilecek yapıda olan Walkman, tam olarak buna uygun tasarlanmış. Uzun yürüyüşlerde veya koşu bandında geçirdiğiniz uzun soluklu seanslarda kulağınızdan düşmeyen ve rahatsız etmeyen kulaklıkları sayesinde beğendiğimiz cihaz, farklı kulak yapıları için beraberinde farklı boyutlarda earpad'ler de getiriyor.

Sony'nin yeni Walkman Sports MP3 çalarının en iddialı özelliği ise su geçirmez bir tasarıma sahip olması. 2 metreye kadar suya karşı dayanıklı olan Walkman Sports MP3 çalar ile böylece spordan sonra duşa veya havuza girdiğinizde de müziği kesintiye uğratmak zorunda kalmıyorsunuz. Walkman Sports MP3 çaların bu özelliğini çok beğendiğimizi söylememiz gerekli. Ses performansıyla da Sony kalitesini yansıtan cihaz, müzik keyfini sualtına taşıma fırsatı vermesiyle eminiz pek çok kullanıcının da dikkatini en az bizim kadar çekecektir.

Tasarımı gereği tüm kontrol birimlerini kulaklık üniteleri çevresinde bulunduran Walkman Sports MP3 çalar, rahat bir kontrol imkanı sağlıyor. 4 GB'lık dahili hafızasına depolayabileceğiniz yüzlerce parça arasında rahatlıkla geçiş yapabiliyor, müziğin ses seviyesini butonlar vasıtasıyla rahatlıkla belirleyebiliyorsunuz. Cihazı şarj etmek ve şarkı transfer etmek içinse elbette USB arabirimini kullanıyorsunuz. Fakat üzerinde herhangi bir USB girişine yer vermeyen Walkman Sports MP3 çalar, kutu içeriğinde ayrıca bir USB standı sunuyor. Cihazı şarj edeceğiniz veya yeni şarkılar kopyalayacağınız zamanlarda bu standa takıyor ve ardından bilgisayarınızın USB girişine bağlıyorsunuz. Şarj etmek istediğiniz durumlarda sadece 3 dakikalık hızlı şarj ile 1 saate kadar müzik çalabilen Walkman Sports MP3 çalar, tam şarj ile ise 8 saate kadar müzik keyfi sunabiliyor.

Özetle

Özellikle 2 metre derinliğe kadar su geçirmez özelliğine sahip olmasıyla beğendiğimiz NWZ-W273BLK, ses kalitesiyle de Sony kalitesini yansıtıyor.

Kimler Almalı

Sporseverler tarafından satın alınabilecek türde bir ürün olan NWZ-W273BLK, suya karşı dayanıklı olmasıyla büyük rahatlık sunuyor.

Alternatifleri

Yapısı gereği daha çok sporseverlere hitap eden NWZ-W273BLK, tasarımıyla her kullanıcıya göre değil. Kulaklık ünitelerinin yapısı her kullanıcıyı rahat gelmeyebilir. O nedenle satın almadan önce yakından incelemenizde fayda var. Bu tip kulaklık ünitelerinden hoşlanmayanlar serbest kulaklık tiplerine göz atabilirler.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli Sony Walkman NWZ-W273BLK
Ürün Markası Sony
CHIP Online Notu
82
Kapasite 4 GB
Pil Ömrü 8 saate kadar
Frekans Tepkisi 20 - 20,000 Hz
Multimedya Desteği MP3 / WMA / AAC-LC / L-PCM
Bağlantı USB
Ağırlık 29 gram
Okuyucu Yorumları