İnternette Gizli Kalmanın Kolay Yolu

Eğer bir haber grubuna mesaj yazarken ya da bir web sitesini ziyaret ederken kendiniz ile bilgileri karşıya gönderip göndermediğinizden şüphe ediyorsanız, Steganos Internet Privacy yazılımı ilginizi çekecektir.

Steganos Internet Privacy İnceleme
CHIP Online Notu 76

Çok uygun bir fiyatı olan ve gizli kimlikle sörf yapmanıza yardımcı olacak olan yazılım, sadece bu konuda paranoyaya sahip olanlara ve internet üzerinde yasak işler yapanlara değil, online bankacılık gibi bilgilerin gizli kalması gereken konularında da size yardımcı olacaktır. Yazılım, kullanıcıya internet üzerinde iki şekilde yardımcı oluyor. İlk olarak internet üzerindeki varlığınızı gizliyor. Ardından da bir bağlantının ardından bilgisayarınızda kalmış olan izleri yok ediyor. Böylelikle hem online hem de offline olarak korunmuş oluyorsunuz. Küçük bir firewall yazılımı kurarak IP adresinizi saklayan yazılım, browser’ınızı dünyanın çeşitli yerlerinde yer alan anonim proxy sunuculara yönlendiriyor. Bu sunucular IP adresi ile birlikte sizle ilgili bilgileri de siliyor ve isteğinizi web sayfasına kendi üzerlerinden yönlendiriyorlar.

Özetle

Yazılım, internette güvenlik için elle yapılması gereken bir çok işlemi uygun bir şekilde otomatik olarak sizin yerinize yapıyor. Kusursuz değil ama fiyatına göre başarılı.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli Steganos Internet Privacy
Ürün Markası Steganos
CHIP Online Notu
76
Okuyucu Yorumları