Ajanlar için birebir

Firewall ve antivirüs yazılımları, internet üzerinden gelebilecek tehlikelere karşı oldukça başarılı korunma yöntemleridir.

Steganos Security Suite 4 İnceleme
CHIP Online Notu 74

Ancak başka yerlerden gelebilecek tehlikelere karşı da verilerinizikorumanız gerekir. Steganos işte buamaçla üretilmiş bir yazılım ve PGP gibiyazılımlara benzer bir şekilde çalışıyor. Diğerlerinin yaptığı işleme ek olarak verileri özel olarak şifreledikten sonra, onlarıbulunamayacak bir şekilde gizliyor. Böylelikle, daha güvenli bir transfer işlemi için verileri WAV ve BMP dosyaları içine saklayan Steganos Security Suite ile hazırlanmışdosyalar, hiçbir şekilde şüphe çekmiyor.E-mail ile gönderebileceğiniz budosyalar, gerçek ses ve görüntü dosyaları gibi işlevlerini sürdürebiliyorlar. İçlerindeki gizli bilgiye ulaşmak içinse, alıcının da Steganos yazılımına sahip olması veşifreyi bilmesi gerekiyor. Karşı tarafta yazılım olmaması durumunda, kendi kendine açılabilen paketler yardımıyla ya da web sayfası üzerinden, ücretsiz bir şekilde içeriğe ulaşmak mümkün oluyor. Ayrıca, verilerinizi saklayabilen gizli sürücü özelliğide ilginizi çekebilir.

Özetle

Steganos, uygun bir fiyata üst seviye koruma sağlıyor. Kırılamayacak 128 bitlik şifrelemenin yanı sıra, verileri taşıyıcı dosyaların içine gizleyip şüphe çekmeden transfer etmesi de ek bir güvenlik sağlıyor.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli Steganos Security Suite 4
Ürün Markası Steganos
CHIP Online Notu
74
Okuyucu Yorumları