Komple güvenlik sanatı

Microsoft, Windows işletim sistemini her türlü güvenlik riskinden korumak için uğraş verse de, çoğu zaman tüm bu sorunlarla ilgilenecek üçüncü parti bir programın sisteminizde kurulu olması yararınıza olabilir.

Steganos Security Suite 7 İnceleme
CHIP Online Notu 72

İşte bu komple güvenlik çözümlerinden bir tanesi de Steganos Security Suite’in son versiyonu 7.Paket; Data Safe (veri kasası), Password Administration (şifre yönetimi), e-posta şifreleme ve dosya yöneticisini içeren faydalı araçları içeriyor. Steganos aynı zamanda Internet Trace Annihilator 7 ve Data Shredder adlı araçları da yeni pakete dahil etmiş. Bu araçları tek başına almak isterseniz 25 Euro ödemeniz gerektiği düşünüldüğünde ürünün fiyat/ performans oranı yükseliyor. Data Safe ile 256 GB’a kadar şifre korumalı sürücüler oluşturabiliyorsunuz. Eğer taşınabilir bir veriniz var ve güvenlik altına almak istiyorsanız bunun için “Portable Safe” seçeneğini kullanabilirsiniz. Bu seçenek CD ve DVD’leri de şifreleyebiliyor. Steganos dilerseniz e-postalarınızı da şifreleyerek CAB dosyası ya da EXE dosyası olarak gönderebiliyor. Programda aynı zamanda veri yok etme seçeneği de bulunuyor.

Özetle

Eklenen yeni araçlar ile daha ekonomik olan SafeCyrpt gibi seçeneklerden ayrılan programın veri yok etme ve taşınabilir veri güvenliği seçenekleri oldukça kullanışlı.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli Steganos Security Suite 7
Ürün Markası Steganos
CHIP Online Notu
72
Okuyucu Yorumları