Amatör ruhlu profesyonel Cobalt Qube 3

Sun server sistemleri, önemli uygulamaları üzerinde çalıştıran kurulumu ve kullanımı pek kolay olmayan sistemler olarak bilinirler. Ayrıca bu sunucuların fiyatlarının yüksek olması da genelde büyük şirketler tarafından tercih edilmelerine neden olur.

Sun Cobalt Qube 3 Server İnceleme
CHIP Online Notu 82

Sun, bu önyargıyı yeni ürünü Cobalt Multilingual Qube 3 ile değiştirmeye kararlı. Cobal Qube 3 Server, küçük ve orta boy işletmeler, çalışma grupları veya okullarda kullanılmak üzere tasarlanmış olan bir sunucu. İşletim sistemi hazır kurulmuş olarak gelen bu sunucu web arayüzü üzerinden konfigüre edilebiliyor. Bu web arayüzü ile her türlü sunucu ayarlamaları rahatlıkla yapılabiliyor.Üstelik bu konuda özel bir eğitim almış olmanız da gerekmiyor. Öyle ki temel network bilgileri ile bu sunucuyu rahatlıkla istediğiniz ortama adapte edebilirsiniz. Cihazın arka kısmında yer alan LCD paneline DNS, IP ve DHCP değerlerini girebilirsiniz.

Özetle

Sun Cobalt Qube 3’ün, kolay kullanımı, ergonomisi ve fonksiyonel özellikleri ile oldukça başarılı bir ürün olarak karşımıza çıkarak beğenimizi kazandığını söyleyebiliriz.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli Sun Cobalt Qube 3 Server
Ürün Markası Sun
CHIP Online Notu
82
Okuyucu Yorumları