Bu Bluetooth rahatlığını yaşamanız lazım.

Rahatlıkla kullanabileceğiniz, masanızın üzerinde şık görünüm sunacak bir Bluetooth'lu ahize.

CHIP Online Notu 80
  • Telefon görüşmelerinde konfor
  • Hoparlör olarak kullanılabiliyor
  • Telefonu şarj edebiliyor
  • Son aramayı geri arama yok

Kulaklık ve Bluetooth özellikli hoparlör ürünleri başta olmak üzere, daha pek çok tarz sahibi ürün ve markaya ev sahipliği yapan Mobicom, geçtiğimiz günlerde ofisimize test etmemiz için ePure Bluetooth Station isminde bir ürün gönderdi. Açıkçası ilk önce sadece test için tanıştığımız ePure Bluetooth Station, gerek tasarımı gerek yeteneğiyle öyle etkileyici çıktı ki halen kutulanıp rafa kalkmadı, kalkacak gibi de görünmüyor. Zira oldukça memnun kaldığımız ePure Bluetooth Station, herkesin rahatlıkla kullanabileceği ve tasarımıyla da tarz sahibi bir Bluetooth ahize. Bizim ofiste kullandığımız gibi evde de rahatlıkla kullanılabilecek yapıda olan Swissvoice ePure Bluetooth Station, ister akıllı olsun, ister sıradan bir cep telefonu olsun fark etmez, Bluetooth bağlantısıyla telefonunuzla iletişim kurabiliyor. Böylece telefon görüşmelerini ahizesinden yapabilmenizi sağlayan ePure Bluetooth Station, bu sayede hem konforlu bir konuşma süresi sunuyor, hem de cep telefonu radyasyonundan korunmanıza olanak tanıyor.

Bluetooth 2.1 destekli kablosuz ahizesi sayesinde rahatlıkla telefonunuzla iletişim kurabilen ePure Bluetooth Station, ahizesi üzerinde iki adet 2 watt'lık hoparlör bulunduruyor. Evet, "hoparlör" tanımlaması yapmamızdan da anlayabileceğiniz gibi bu birimler yalnızca telefon görüşmeleriniz için kullanılmıyor, aynı zamanda size müzik de taşıyabiliyor. Böylece telefonunuzdaki müzikleri dinleyebileceğiniz bir hoparlör ünitesi olarak da kullanabileceğiniz Swissvoice ePure Bluetooth Station, ahizesinde bulundurduğu tuş takımıyla da şarkılar arasında dolaşabilmenizi ve ses seviyesini belirleyebilmenizi sağlıyor. İstasyon kısmında gizlediği Micro USB bağlantısı sayesinde akıllı telefonunuzu USB kablo ile şarj da edebilen ePure Bluetooth Station, böylece kullanım alanını genişleterek daha fazla sempati toplamayı başarıyor.

Bluetooth bağlantısıyla telefonunuzdan ayrı olarak 10 ila 20 metre arasında iletişim kurabilmenizi sağlayan ePure Bluetooth Station'ın, iPhone 4S Siri desteği gösterdiğini de söyleyebiliriz. Ahizenin iç kısmındaki tuşları kullanarak bu özelliğini rahatlıkla kullanabileceğiniz ePure Bluetooth Station, iPhone 5'lerle de uyum için kullanılabiliyor. ePure Bluetooth Station'ın fiyatının ise firma tarafından (ürünü incelediğimiz tarihte) 269 TL olarak belirlendiğini de söyleyelim.

Özetle

Mat malzemeyle işlenmiş iyi bir dokunma hissi sunan ve görünüm itibariyle de oldukça şık duran tasarımıyla ayrı, sunduğu yeteneklerle ayrı beğendiğimiz ePure Bluetooth Station, aynı zamanda hoparlör olarak kullanılabilmesiyle de başarılı. Evde veya iş yerinde rahatlıkla konumlandırabileceğiniz cihaz, şık görünümüyle göze, konforlu görüşme imkanı sağlamasıyla da kulağa hitap ediyor.

Alternatifleri

ePure Bluetooth Station'ın iPhone ve iPod kullanıcıları için Dock bağlantılı farklı bir versiyonu daha bulunuyor. iPhone sahipleri o modele göz atabilirler.

Teknik Özellikler
Ürün Modeli Swissvoice ePure Bluetooth Station
Ürün Markası Swissvoice
CHIP Online Notu
80
Bağlantı Bluetooth
Hoparlör 2 x 2 watt
Konuşma Süresi 6 saat
Bekleme Süresi 300 saat
Müzik Süresi 3.5 saat
Arabirimler USB, Micro USB
Okuyucu Yorumları