Uygun Fiyatlı Güvenlik Yazılımı

Bilgisayarınızı hacker’lardan ve virüs saldırılarından korumak için en iyi yol Norton Internet Security 2003’ten geçiyor.

Symantec Norton Internet Security 2003 İnceleme
CHIP Online Notu 81

Yeni sürümle birlikte kullanıcılara sunulan zeki saldırı uyarı sistemi, şüpheli veri akışlarını anında tespit edebiliyor. Ayrıca ürün paketi içinde yer alan birkaç ek güvenlik aracı ile de örneğin size yapılan saldırının tam lokasyonunu tespitedebiliyor ya da pop-up açılan reklam pencerelerini engelleyebiliyorsunuz. Hem bir firewall hem de anti-virüs yazılımı olan Norton Internet Security 2003, ödediğiniz ücretin karşılığını size fazlasıyla sunuyor.Y azılımın kalbini yine Norton Personal Firewall oluşturuyor. Bu araç her türlü saldırıyı engellerken sizin izin verdiğiniz uygulamaların erişimini ise kesinlikle engellemiyor. Engellenemeyen bir saldırı durumunda ise yeni sürüm, Alert Assistant yardımıyla saldırı hakkında detaylı bilgiyi de kullanıcıya ulaştırıyor.Pakette yer alan Norton AntiVirus 2003’ün tam sürümü ise virüslerin yanı sıra pop-up, banner ile istenmeyen cookie, JavaScript ve ActiveX kontrollerini engelleyebiliyor.

Özetle

Teknik desteğe ihtiyacım olmaz diyorsanız, fiyat/performans yönünden Norton Internet Security sınıfında lider bir yazılım.Üstelik geliştirilmiş arabirimi yeni özelliklerle de desteklenmiş.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli Symantec Norton Internet Security 2003
Ürün Markası Symantec
CHIP Online Notu
81
Okuyucu Yorumları