Sesin kalitesini hissedin

Terratec yeni 6 kanallı ses kartını piyasaya sürdü. Bu ses ile surround sound özelliğini 2, 4 ya da 5.1 hoparlör sistemlerinde bir DVD player yazılımı yardımı ile elde edebilirsiniz. Terratec SoundSystem SixPack 5.1’in en önemli özelliği ise üzerinde bir optik dijital çıkış ve girişin olması.

Terratec Sound System Sixpack 5.1 İnceleme
CHIP Online Notu 75

Bu sayede Terratec bir dijital decoder gibi davranarak dijital sinyalleri kendi üzerinde çözebiliyor. Oyun çılgınları da unutulmayarak Six-Pack 5.1, hem A3D hem de EAX 1.0/2.0 ses standartlarına uyumlu halde getirildi. Yani bu kart Multidrive,Macro FX ve Enviroment FX gibi Sensaura 3D ses teknolojilerini desteklemesi sayesinde Direct-Sound 3D, A3D ve EAX 1.0/2.0 standartlarını hızlandırarak ve sistemin işlemci gücüne bir yük bindirmeyerek oyunların daha rahat oynanmasını sağlıyor. Buna ek olarak Digital Surround Sound çözümünü de yapan bu kart 48 KHz’lık verileri işleme sokuyor.

Özetle

Terratec, üzerine entegre ettiği değişik giriş ve çıkışları sayesinde geniş bir kullanıcı kesimine hitap eden yeni nesil ses kartı ile, rakiplerini epey zorlayacağa benziyor.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli Terratec Sound System Sixpack 5.1
Ürün Markası Terratec
CHIP Online Notu
75
Okuyucu Yorumları