Toshiba Canvio AeroMobile'ı inceledik.

Oldukça kullanışlı Wi-Fi destekli mobil SSD Toshiba Canvio AeroMobile'ı inceledik.

CHIP Online Notu 90
  • Mobil
  • Başarılı performans
  • Uzun pil ömrü
  • Kolay kullanım
  • Windows Phone platformunu desteklemiyor

Bir SSD düşünün ki taşınabilir olsun ve aynı zamanda akıllı telefon, dizüstü bilgisayar, tablet ve PC'lere mobil ortamda, nerede olursanız olun Wi-Fi yoluyla veri aktarabilsin. Evet, Toshiba'nın bu ürünü ilk kablosuz taşınabilir SSD olarak bu yıl IFA fuarında tanıtıldı. Canvio AeroMobile Wireless SSD adını alan bu küçük cihaz ile Wi-Fi üzerinden diğer çevre cihazlara veri aktarmak mümkün.

iOS ve Android'li cep telefonu ve tabletinize indireceğiniz Wireless SSD for Toshiba uygulaması üzerinden bu işi yapabilen cihaz, kolaylıkla eşleşebiliyor. Eşleşmenin ardından ister cihazı toplantılarda ortaklarınızla iş için kullanın, ister uzun yolculuklarda araç içi eğlence deposu olarak kullanın, karar sizin.

Kurulumu ve kullanımı kolay olan Canvio AeroMobil, USB 3.0 bağlantısı yoluyla bilgisayarınıza da bağlanabiliyor. Böylece daha sonra mobil ortamda kullanmak istediğiniz doküman, video, müzik ve diğer içerikleri hızlıca aktarabiliyorsunuz. 128 GB'a kadar kapasitesi bulunan cihaz, üzerinde bir SD kart slotu da bulunduruyor. Böylece kapasiteyi arttırmak ve kullanımı esnek kılmak mümkün.

Canvio AeroMobile, ayrıca dayanıklı gövdesiyle de mobil ortamlara uyum sağlıyor. Titreşim ve düşmelere karşı sağlam yapıda olan ince gövdesiyle her ortamda yanınızda taşıyabilirsiniz. Bu arada Canvio AeroMobile'ın 8 saate kadar pil ömrü gösterdiğini de söyleyelim. Böylece uzun yolculuklar veya yoğun toplantılarda sizin yanınızda.

Özetle

Canvio AeroMobile'ı oldukça başarılı bulduk. Hem taşınabilir oluşu hem de medya içeriğini paylaşabilmesiyle oldukça yararlı ve kullanışlı bir cihaz.

Kimler Almalı

Toshiba Canvio AeroMobile, mobil ortamda içeriği aynı anda pek çok kişiyle paylaşmak isteyenler tarafından kesinlikle incelenmesi gereken bir ürün.

Alternatifleri

Canvio AeroMobile'a alternatif bir yol olarak kablosuz bağlantı adaptörü satın alarak da harici disklerinizi dilerseniz ağa açabilirsiniz.

Teknik Özellikler
Ürün Modeli Toshiba Canvio AeroMobile
Ürün Markası Toshiba
CHIP Online Notu
90
Disk SSD
Bağlantı Wi-Fi, SD kart, USB 3.0
Kapasite 128 GB
Pil Ömrü 8 saat
Okuyucu Yorumları