PC'nize kablosuz bağlantı kalitesi.

450 Mbps Dual Band teknolojisiyle bilgisayarınıza kablosuz bağlantıları tüm kalitesiyle sunuyor.

TP-LINK TL-WDN4800 İnceleme
CHIP Online Notu 96
  • Kablosuz performansı
  • Çift bant teknolojisi
  • Kurulum kolaylığı

Kablosuz adaptör arayışında olan masaüstü kullanıcıları için TP-LINK tarafından geliştirilen TL-WDN4800, kablosuz ağınıza Dual Band teknolojisini getiren bir yapıya sahip olmasıyla dikkat çekiyor. 450 Mbps kablosuz N Dual Band PCI Express adaptörü olarak sunulan TL-WDN4800, hem 2.4 GHz hem de 5 GHz iletişim bantlarını destekleyebiliyor. 450 Mbps'a kadar kablosuz bağlantı desteği sunan TL-WDN4800, sisteminize kolayca kurabileceğiniz yapısıyla da beklentileri karşılayacak seviyede.

Üzerinde 3 adet harici yüksek kazançlı Mimo Dual Bant anten bulunduran TL-WDN4800, böylece kablosuz sinyal gücünü ve sürekliliğini üst düzeyde tutmayı başarıyor. Özellikle internet üzerinden büyük boyutlu dosya indirirken, yüksek çözünürlüklü video akışı sağlarken ve oyun gibi yüksek internet hızına ihtiyaç duyan uygulamalar çalıştırırken bağlantınızı en üst düzeyde tutabilecek olan TL-WDN4800, bu sayede bilgisayar kullanıcılarının beklentilerini karşılayabilecek bir seviyede olduğunu gösteriyor. Kullanıcıların hem günlük kullanım hem de üst düzey kullanım ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri için çift bant teknolojisi ile geliştirilmiş olan TL-WDN4800, günlük kullanımlarda 2.4 GHz bandını verimli şekilde kullanabilmenizi sağlıyor. Yüksek hızda bağlantıya ihtiyaç duyduğunuz zamanlarda da rahatlıkla 5 GHz'e geçiş yapabiliyor ve bağlantı kayıpları yaşamıyorsunuz. Peki, 2.4 GHz bandı yetersiz olduğu için mi cihaz 5 GHz desteği gösteriyor? Hemen açıklayalım; 2.4 GHz frekansı yalnızca bu tür cihazlar değil, içinde kablosuz telefonlardan, mikrodalga fırınlara ve benzer diğer elektronik cihazların da bulunduğu pek çok cihaz aynı anda kullanıyor. Bu sebeple oluşabilecek olan sinyal çakışmalarından kaçınmak için 5 GHz gibi farklı bir frekans bandında bağlantı sağlayan TL-WDN4800, böylece daha az kalabalık ve daha az parazitle birlikte yüksek hız imkanı sunuyor.

Özetle

Dual Band teknolojisine sahip olması ve 450 Mbps'a kadar kablosuz bağlantı desteği sunmasıyla masaüstü kullanıcıları tarafından beğenilecektir.

Alternatifleri

Eğer adaptörün yanı sıra Router'a da ihtiyacınız varsa yine TP-LINK tarafından sunulan kablosuz cihazları inceleyebilirsiniz.

Teknik Özellikler
Ürün Modeli TP-LINK TL-WDN4800
Ürün Markası TP-Link
CHIP Online Notu
96
Arayüz PCI Express
Frekans 2.4 GHz, 5 GHz
Kablosuz Standardı IEEE 802.11 n/g/b/a
Kablosuz Mod Ad-Hoc / altyapı modları
Güvenlik WEP, WPA, WPA2
Okuyucu Yorumları