Sistemi yavaşlatmayan antivirüs çözümü

Trend Micro PC-cillin Internet Security 2005 bilgisayarınızı her çeşit virüsten,solucanlar dan, Truva atlarından ve görünmez tehlike içeren ağ virüslerinden (mydoom ve sasser gibi) koruyor.

Trend Micro PC-cillin Internet Security 2005 İnceleme
CHIP Online Notu 72

Birçok antivirüs programının Windows işletim sistemlerinde yavaşlama sorunlarına yol açtığı biliniyor. Trend Micro, kullanıcıların yaşadığı bu sorunu ele almış ve kullanıcılara, bilgisayarın performansından çalmadan üst düzey güvenlik sunmuş. Uzun yıllardır güvenlik ürünleri üreten firmanın tecrübesinin bir yansıması olarak niteleyebileceğimiz bu ürün, masaüstü bilgisayar kullanıcılarını birçok açıdan koruyabiliyor. Trend Micro PC-cillin Internet Security 2005 bilgisayarınızı her çeşit virüsten,solucanlar dan, Truva atlarından ve görünmez tehlike içeren ağ virüslerinden (mydoom ve sasser gibi) koruyor. Gelişmiş fakat basit bir arayüze sahip güvenlik duvarı sayesinde dışarıdan gelebilecek saldırıları engelleyebiliyor,casus yazılımları bulup ve temizleyebiliyor ve şifrelerinizi çalma girişimlerini sonuçsuz bırakabiliyor. Bir diğer özellik ise başımızın belası spam postalara karşı koruma. PC-cillin Internet Security 2005 ile bunlardan kurtulmak da mümkün. Yeni özellikler arasında ağ kontrolü ve kablosuz ağ denetlemesi de bulunuyor.

Özetle

256 MB RAM ile hem Windows XP işletim sistemini hem de diğer uygulamaları başarıyla çalıştırmak bile yeterince zorken,büyük kaynak harcayan virüs programlarından bıkanların tüm güvenlik endişelerini yenebileceği bir program.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli Trend Micro PC-cillin Internet Security 2005
Ürün Markası Trend
CHIP Online Notu
72
Okuyucu Yorumları