Ttec'in en yeni Bubbles kulaklığı.

Ttec, yepyeni renk alternatifleri kattığı Bubbles kulaklığı ile test merkezimize konuk oldu.

CHIP Online Notu 83
  • Farklı renk seçenekleri
  • Rahat ve konforlu tasarımı
  • Ses kalitesi
  • Dışarıya ses sızdırıyor

Özellikle cep telefonları aksesuarlarıyla kullanıcıların ilgisini çeken ürünlere ev sahipliği yapan Ttec, bilgisayar ve ev telefonlarını da kapsayan geniş ürün gamına sahip başarılı bir marka. Geçtiğimiz aylarda hem cep telefonları hem de diğer müzik aygıtları ile kullanılabilen Bubbles kulaklıklarını piyasaya süren Ttec, şimdi de bu kulaklıklara yepyeni dört farklı renk seçeneği daha ekleyerek kullanıcılara yeni alternatifler yaratıyor. Ttec'in bu yeni modellerinden turuncu renkli Bubbles bizlerleydi. Bakalım kulaklık kullanıcılara neler sunuyor?

4 farklı renk seçeneği

Bubbles, tasarımıyla kolaylıkla beğeni toplayabilecek bir kulaklık. Önceki modelleriyle pembe, mavi, siyah ve gri olmak üzere 4 farklı renk seçeneğiyle piyasaya sunulan kulaklık, bu renklerin yanı sıra şimdi de beyaz, mor, kırmızı ve turuncu renklerine sahip. Özellikle son dönemde renkli kulak üstü kulaklık modellerine yoğun ilgi olduğu düşünüldüğünde, Bubbles'ın da sahip olduğu renk seçenekleri ve şık tasarımıyla bundan ziyadesiyle yararlanacağı görüşündeyiz. Kulaklığı yalnızca canlı renkleriyle değil, aynı zamanda malzeme kalitesiyle de beğendiğimizi söyleyelim. Zira yumuşak kulak pedleri sayesinde kulaklarınızı rahatsız etmiyor. Böylece uzun süreler boyunca rahatlıkla kullanabiliyorsunuz. Ayrıca ayarlanabilir kulaklık yapısıyla da konfor sunuyor. Kullanıcı farkı gözetmeksizin tasarımıyla kulaklarınızı saran bir yapıya sahip olan kulaklık, böylelikle dış seslerden arınmanıza olanak tanıyor. Üzerine bir de müziğin sesini açtığınızda, kendinizi adeta müzikal bir dünyada bulmanız olası.

Ses performansıyla beğendik

Ses kalitesiyle beğendiğimiz Ttec Bubbles, farklı müzik zevklerine sahip kullanıcıların beklentilerini karşılayacak düzeyde. Ekstra bas performansıyla yalnızca zevk sahibi tasarımıyla değil, aynı zamanda sunduğu müzik kalitesiyle de tercih edilebileceğini gösteren kulaklık, 40 mm'lik sürücüleriyle gayet iyi iş yapıyor. Ancak müzik performansı sırasında kulaklığın dışarı ses sızdırdığını da söyleyelim. Bu nedenle yüksek seste müzik dinlerken çevrenizden uyarılmanız olası.

Bubbles'ı 3.5 mm'lik kulaklık girişi sayesinde herhangi bir müzik aygıtına bağlayabiliyorsunuz. Ancak Bubbles, özellikle cep telefonları için tasarlanmış. Zira kablosu üzerinde dahili bir mikrofon bulunduran kulaklık, siz müzik dinlerken telefonunuz çaldığında çağrıları cevaplayabilmenize de olanak tanıyor. Samsung, Sony, Apple, HTC ve BlackBerry telefon sahibiyseniz Bubbles'ı rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Son olarak kulaklığın fiyatının 79 TL olduğunu da belirtelim.

Özetle

Özellikle sahip olduğu farklı renkleri ile modayı takip edenler tarafından beğenileceğini düşündüğümüz Bubbles, konforlu yapısıyla da göz dolduruyor. Cep telefonlarıyla rahat bir şekilde kullanılabilen kulaklık, ses performansıyla da başarılı.

Kimler Almalı

Özellikle modayı takip eden müzikseverler tarafından tercih edilebilecek olan Bubbles, cep telefonuyla birlikte kullanabileceği iyi bir kulaklık arayan kullanıcıların beklentisini karşılayacak seviyede.

Alternatifleri

Eğer kulak üstü değil de daha çok kulak içi kulaklık tiplerini tercih ediyorsanız, Ttec'te size uygun modeller de bulunuyor.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli Ttec Bubbles
Ürün Markası Ttec
CHIP Online Notu
83
Sürücü Boyutu 40 mm
Frekans Tepkisi 50 Hz – 16 Hz
Hassasiyet 105 dB
Bağlantılar 3.5 mm
Renk Beyaz, mor, kırmızı, mavi, turuncu, siyah
Okuyucu Yorumları