Powernote Mobile Micro incelemede

Sık seyahat eden ve laptop'ının dev adaptörünü taşımak istemeyenlere özel Mobile Micro incelemede.

CHIP Online Notu 82
  • Pratik çözüm
  • Kompakt tasarım
  • Güvenilir
  • 1 USB bağlantısı
  • Kutu içeriğinde USB kablosu yok

Sık seyahat ediyorsanız ve bu süre zarfında dizüstü bilgisayarınız sürekli yanınızda oluyorsa bugün inceleyeceğimiz ürün size göre olabilir. Tunçmatik tarafından geliştirilen Powernote Mobile Micro 90W USB adaptör, kompakt ve akıllı tasarımıyla "dünyada ilk" olma özelliğine sahip olmasının yanında, seyahatlerde dizüstü bilgisayarınızı kolaylıkla şarj edebilmesiyle büyük bir kolaylık sağlıyor.

Mini boyutlarıyla cebinizde bile taşıyabileceğiniz bu USB adaptör, hem laptop hem USB ile şarj edilebilir cihazlar için 90W gücünde dünyanın en küçük üniversal adaptörü olarak lanse ediliyor. Beraberinde getirdiği 8 farklı uçla pek çok dizüstü bilgisayar modelini destekleyen Powernote Mobile Micro, otomobillerin çakmak soketiyle basitçe çalışıyor.

Mobil platforma uygun

Powernote Mobile Micro, sık seyahat eden ve dizüstü bilgisayarının dev boyuttaki adaptörünü yanında taşımaktan rahatsız olanlara hitap eden bir cihaz. Öte yandan kullanıcıları priz arama derdinden de kurtaran tasarımıyla da araç sahiplerine büyük kolaylık sağlıyor. Tasarımıyla çok küçük boyutta olan cihaz, gücünü çakmak soketinden alıyor.

Kutu içeriğinde her biri farklı voltaj değerine sahip 8 farklı boyutta ve farklı dizüstü bilgisayar modeliyle uyumlu uç getiren Powernote Mobile Micro, aynı zamanda bir ucunda USB çıkışı da bulunduruyor. Böylece bu USB bağlantısını kullanarak akıllı telefon, tablet, dijital kamera, MP3 çalar ve diğer cihazları şarj edebilmek mümkün. Ancak cihaz kutu içeriğinde herhangi bir USB kablosu getirmiyor. Öte yandan cihaz üzerinde ikinci bir USB noktası daha bulunmasını isterdik. Zira mobil şarj cihazlarının bazılarında çift USB bağlantısı bulunabiliyor ve bu kullanım noktasında avantaj yaratıyor.

Powernote Mobile Micro'nun uyumlu olduğu dizüstü bilgisayar modellerini Tunçmatik'in resmi sitesinden öğrenebilirsiniz. Asus, Lenovo, Sony, Acer, Casper, Samsung, Dell, HP markalarının pek çok farklı modelini destekleyen cihaz, ayrıca taktığınız konektöre göre otomatik voltaj ayarı sağlıyor. Böylece ek bir işleme ihtiyacınız yok.

Özetle

Powernote Mobile Micro 90W USB adaptör, kompakt ve kullanılabilirliğiyle oldukça iyi bir cihaz. Pek çok laptop'ı destekleyen cihaz, özellikle sık seyahat eden araç sahiplerine hitap ediyor. Ürünü satın almayı düşünenlere küçük bir hatırlatmada bulunalım: Ürünün resmi sitesinden dizüstü bilgisayar modelinizle uyumlu olup olmadığını kontrol etmenizde yarar var.

Powernote Mobile Micro 90W USB adaptörün fiyatı ise 129 TL civarında.

Kimler Almalı

Powernote Mobile Micro 90W USB adaptör, özellikle sık seyahat eden araç sahiplerine hitap ediyor. Ürünü satın almadan önce dizüstü bilgisayar modelinizle uyumlu olup olmadığını kontrol etmenizde yarar var.

Alternatifleri

Powernote Mobile Micro 90W USB adaptöre alternatif olarak farklı modelleri de mevcut. Bu ürünlere yine Tunçmatik'in sitesinden erişebilirsiniz.

Teknik Özellikler
Ürün Modeli Tunçmatik Powernote Mobile Micro
Ürün Markası Tunçmatik
CHIP Online Notu
82
Giriş DC 11-15V 10A
Çıkış DC 14V-24V 6A 90W (maks.)
USB Çıkış 5V 2.4A
Boyutlar Yok
Pil Ömrü 3 gün
Ağırlık 18 gr.
Okuyucu Yorumları