Mobil şarj cihazını inceledik

Cebinizin şarjı en beklenmedik zamanlarda bitiyorsa, bu ürün tam size göre olabilir!

CHIP Online Notu 76
  • Kolay kullanım
  • Tak ve çalıştır
  • Cep telefonunuzu tamamen şarj edebiliyor
  • Hızlı şarj
  • Fiş yok
  • Daha hızlı şarj olabilirdi

Telefonunuzun şarjı bittiğinde yarı yolda kalmaktan sıkıldıysanız Tunçmatik Slim Powerbox 3800 ile bu sorundan kurtulmanız mümkün hale geliyor.

Kompakt ve hafif bir tasarıma sahip olan Slim Powerbox 3800, zamansız biten cep telefonunuzun şarjını mobil durumlarda doldurabilecek bir mobil şarj cihazı. Hızlı ve kolay bir şekilde kullanılabilen cihaz, Ultra Slim tasarımıyla da her an yanınızda rahatlıkla taşıyabileceğiniz bir yapıda.

İsterseniz şimdi Slim Powerbox 3800'e daha yakından bakalım.

Her an yanınızda

Az önce de bahsettiğimiz gibi Slim Powerbox 3800 bir mobil şarj cihazı. Ultra Slim tasarıma sahip olan cihaz, oldukça küçük boyutlara sahip. Bu sayede her an yanınızda taşıyabilirsiniz. 11 mm'lik kalınlıktaki gövdesiyle cebinizde bile rahatlıkla taşıyabileceğiniz cihaz, beyaz renkli bir kasadan oluşuyor.

Ön tarafında iki adet USB bağlantısı bulunduran Slim Powerbox 3800, bunlardan USB 2.0 olanı şarj edeceğiniz cihaza bağlamanız için kullanıyor. MicroUSB yuvası ise Slim Powerbox 3800'ü şarj edebilmeniz için hazır durumda. Üst yüzeyinde ise bir butona ve dört LED gösterge ışığına yer verilen cihazda, bu LED'ler sayesinde bataryanın ne kadarının dolu olduğunu kolaylıkla anlayabiliyorsunuz. Her biri %25'lik batarya dilimlerini ifade eden LED'lerin tamamı yanıyorsa, Slim Powerbox 3800'ün şarjının tamamen dolu olduğunu anlıyorsunuz.

Slim Powerbox 3800'de ilginç bir özellik de bulunuyor. Ön tarafında farklı bir LED ışık bulunduran cihaz, karanlıkta kaldığınızda fener görevi de görüyor. Bir anlamda cihazla alakalı bulunabilecek bu özellik, elbette ki yalnızca küçük bir jestten öteye geçemiyor.

3800 mAh batarya kapasitesi

3800 mAh batarya kapasitesine sahip olan Slim Powerbox 3800, en yeni cep telefonlarını rahatlıkla bir kez tamamen şarj edebiliyor. Hatta geriye yine biraz daha şarj etmek için gücü kaldığını söyleyebiliriz. Samsung Galaxy Note 3, LG G2, Sony Xperia Z1 ve Nokia Lumia 1020 gibi en yeni model cep telefonlarını dikkate alırsak, batarya kapasiteleri 2000 mAh ile 3200 mAh arasında değişen modellerle kullandığınızda rahatlık sunduğu aşikar. Elbette cihazla yalnızca cep telefonunuzu değil, tablet ve diğer USB girişli cihazları da şarj edebiliyorsunuz.

Beraberinde bir USB kablosu getiren Slim Powerbox 3800'ü, cep telefonunuza bu kabloyu kullanarak bağlayabiliyorsunuz. Fakat cihazın kendisini şarj edebilmek için yanında bir fiş getirmemesi kötü olmuş doğrusu. Slim Powerbox 3800'ü şarj edebilmek için de mecburen bu kabloyu kullanıyorsunuz bu da şarj süresini uzatıyor. 4 ila 6 saat arasında şarj olabilen Slim Powerbox 3800, sahip olduğu kapasitesine baktığımızda yurt dışı örneklerine göre yavaş şarj olduğunu söyleyebiliriz.

Özetle

Cep telefonunuzun şarjı bitti bitecek derken, yanınızda bulunan Slim Powerbox 3800 adeta hayat kurtarıcı olabiliyor. Rahat bir şekilde kullanılan ve cep telefonunuzu hızlı bir şekilde şarj edebilen Slim Powerbox 3800'ün kapasitesi ise biraz daha geniş olabilirdi diye düşünüyoruz. Her ne kadar akıllı telefonunuzu tek şarjla bir kez tamamen, ikinci kez ise kısmen şarj edebilecek olsa da sahip olduğu fiyata yakın daha geniş kapasiteli modeller de ülkemizde mevcut durumda. Bize verilen bilgiye göre Slim Powerbox 3800'ün fiyatı yaklaşık 90 TL civarında.

Kimler Almalı

Cep telefonunuzun şarjı hiç beklenmedik anlarda bitiyorsa Slim Powerbox 3800 size göre olabilir. Kolay bir kullanıma sahip olan Slim Powerbox 3800'ün, mobil durumlarda şarj konusunda hayat kurtarıcı olabiliyor.

Alternatifleri

"3800 mAh bana yetmez", diye düşünüyorsanız raflarda daha yüksek kapasiteli örnekler de bulunuyor. Ttec EasyCharge Smart bunlardan biri.

Teknik Özellikler
Ürün Modeli Tunçmatik Slim Powerbox 3800
Ürün Markası Tunçmatik
CHIP Online Notu
76
Giriş DC 5V 1A (Micro USB)
Çıkış USB 5V 2A (Max)
Kapasite 3800 mAh (Li-Polymer)
Şarj Süresi 4 – 6 saat
Boyutlar 100 x 59 x 11 mm
Ağırlık 79.9 gr.
Okuyucu Yorumları